Weinig tot geen flitsende feesten en unieke locaties, maar wel een leerzame tijd. Het is even stil geweest online rondom de Fabulous Food Truck. We delen graag hoe de afgelopen anderhalf jaar voor ons is geweest.

Terugkerende vraag. 

Een vraag die het afgelopen jaar regelmatig terugkeerde was “Goh, met al die onzekerheid in de horeca, hebben jullie geen zin om met iets anders te beginnen?” We begrijpen de vraag, maar als het afgelopen jaar ons iets heeft geleerd, dan is het hoeveel energie wij (normaal) uit ons werk halen. Er is niets leukers dan mensen blij maken met een topdag: lekkere hapjes en drankjes, geweldige sfeer! Hoe wij het afgelopen jaar zijn doorgekomen zonder? Daar vertellen we graag wat meer over.

Hollen en stilstaan. 

We hoeven natuurlijk niet uit te leggen hoe de golven er ongeveer uitzagen. Keer op keer de agenda die in een klap leeg was. Dat was pittig. Hollen en stilstaan. Niet weten waar je aan toe bent. 

Maar waar we heel dankbaar voor zijn, is dat telkens als er versoepelingen waren, onze klanten ons direct weer wisten te vinden. Want die agenda stroomde telkens ook weer snel vol. Na jaren van constante drukte waren we helemaal gewend geraakt aan de vele leuke feesten en events die we mochten draaien. We hebben in de afgelopen acht jaar niet om werk verlegen gezeten en ineens sta je stil. Dan ga je toch denken, tja, komt het werk straks wel terug? Het is dan wel echt heel fijn als klanten je bellen om te kijken wat nog wel mogelijk is en ons het werk gunnen. Zo kwamen we samen op leuke initiatieven zoals een drive-tru, bedrijfs-bioscoop buiten en leuke borrel-tassen. Daar kregen we echt weer energie van!

Mensen zijn normaal de brandstof. 

Wat we het meeste hebben gemist het afgelopen jaar, zijn dan ook de mensen. Man, wat krijgen wij normaal veel energie van ons werk. We komen altijd op plekken waar een feestje is, door het hele land. Die dynamiek, de gasten, ons leuke team. Als je dat sociale uit je leven haalt, dan is dat toch een gat. De brandstof is weg en de momenten van blije gezichten waardoor je een geluksstofje aanmaakt, die waren er niet of nauwelijks en dat heeft impact. Ook ons team vond dat pittig. Maar het is vooral een bevestiging van, jeetje, wat hebben wij toch leuk werk. Dit willen we blijven doen.

Onze grootste uitdaging. 

Ondanks dat het een zwaar jaar is geweest voor de horecabranche, zijn wij het goed doorgekomen. Voor ons voelde het als het juiste om even stil te staan op momenten dat de ziekenhuizen vol liggen. Hoe graag we ook wilden en we ook begrijpen dat de hele branche stond te popelen en het hard nodig heeft. We zijn bewust niet heel actief geweest online en hebben de tijd genomen om achter de schermen in en rond het bedrijf bezig te zijn. 

Wat we van dit alles misschien nog wel de grootste uitdaging vonden, is dat we ons team weinig hebben gezien. Mensen die ons op een feest of event hebben gezien weten wat voor topteam we hebben. Altijd een feestje met onze club enthousiastelingen. Hoe houd je de boel bij elkaar als je elkaar niet kan of mag zien? En als je even niets te bieden hebt? Hoe zorgen we ervoor dat we er straks weer staan? Dat iedereen weer scherp is?

Duizendmaal dank. 

Ondertussen zijn de eerste versoepelingen doorgevoerd en beginnen de aanvragen weer volop binnen te komen. We zien onze cheffies langzaam aan weer meer en meer, erg fijn! Er hebben in het afgelopen jaar wat veranderingen plaatsgevonden binnen het team waar we in een volgende post wat meer over gaan vertellen. Voor nu willen we vooral iedereen bedanken voor jullie support het afgelopen jaar. Familie die klaarstond, blosjes bloemen van vriendinnen, appjes van vrienden, mailtjes van klanten, telefoontjes van vaste partners. Het heeft ons allemaal echt goed gedaan. 

Nu staan we in de startblokken om weer feestelijke dagen voor jullie te verzorgen. Iedereen kan straks natuurlijk wel een feestje gebruiken. Wij zijn er klaar voor!

Marleen & Wouter 

en Team FFT

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.