Bij een bijzonder feestje hoort een bijzondere catering

Je hebt iets te vieren en wilt dat op een originele manier doen. Hoe leuk is het dan om een food truck aan huis te laten komen. Want bij een bijzonder feestje hoort een bijzondere catering. Wij rijden met onze kleurrijke Fabulous Food Trucks het hele land door om mensen tijdens speciale gelegenheden van de lekkerste hapjes, gerechtjes en drankjes te voorzien. Of het nu gaat om lekkere streetfood gerechtjes, fingerfoods of heerlijke koffie-specialiteiten, wij kunnen het allemaal!

Totaal catering op jouw bijzondere feestje

Het handige van een foodtruck is dat er verrassend veel in past. Zo hebben we niet alleen ruimte voor een horecakeuken vanuit waar we de lekkerste hapjes en gerechtjes maken, we kunnen ook een bar en zelfs een koffiebar meenemen. Deze rollen we uit de truck en rijden we waar gewenst tussen de feestende mensen om ze te voorzien van een lekkere kop koffie of verse thee. Gasten staan altijd weer te kijken van de hoge kwaliteit van het eten, drinken en de service!

Een bijzonder feestje op een unieke locatie

Onze foodtrucks zijn volledig zelfvoorzienend en voldoen aan alle veiligheidseisen. Dit zorgt ervoor dat we onze trucks werkelijk overal kunnen parkeren om er een feestje te bouwen. Of je je feestje nu in een weiland wilt geven, in een oud monumentaal pand, midden in het bos of lekker bij jezelf in de tuin. Het kan allemaal want we hebben het gas, water en evt. elektra zelf bij de hand.

Hoe gaat zo’n food truck catering in z’n werk?

Wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat jij en je gasten optimaal kunnen genieten van het bijzondere feestje. Daarom zorgen we ervoor dat je zelf nergens meer omkijken naar hebt. We nemen vooraf de dag door zodat het tijdens het feest allemaal gesmeerd loopt. Hieronder leggen we uit hoe dat in z’n werk gaat.

  • Zodra je de offerte aanvraagt (minimaal 50 personen), zijn we heel benieuwd wat je idee is over het programma van de dag en je wensen. Welke catering-momenten zijn er bijvoorbeeld gewenst? Ben je hier nog niet uit, dan adviseren we hier graag in.
  • Op het moment dat we de offerte aanvraag binnen krijgen, kijken we of de datum nog beschikbaar is en zetten we deze met potlood voor je in de agenda zodat de optie staat.
  • We gaan aan de slag met een leuke, vrijblijvende offerte met daarin onze mogelijkheden en verschillende arrangementen. In onze offerte nemen we het programma van de dag als basis op en wordt er duidelijk wat wij precies voor je kunnen verzorgen die dag.
  • We sturen de offerte per mail en zorgen dat je het met plezier leest. Zijn er vragen of suggesties achteraf? Geen probleem, we beantwoorden ze graag en passen gerust de offerte aan zodat deze volledig aansluit op je wensen.
  • Zodra de offerte akkoord is, gummen we de optie uit en zetten we de datum vast in onze agenda. Die datum is voor jullie! Op de dag zelf werken we zelfvoorzienend en onafhankelijk. Alles wat we nodig hebben is een relatief vlakke ondergrond en een of twee stroompuntjes met 230v.
  • We komen op tijd voorrijden, de foodtruck wordt extra versiert met onze aankleding en ons team begint met de voorbereidingen voordat de gasten komen.
  • We zorgen voor de hapjes, gerechtjes en eventueel drankjes, precies zoals overlegd en we zorgen uiteraard dat het niemand aan iets ontbreekt. Ook wordt er op gepaste wijze rekening gehouden met alle allergieën en diëten die zijn doorgegeven.
  • Als iedereen heeft genoten van onze diensten ruimen we onze spullen weer op, pakken we de trucks in en het enige wat achterblijft zijn de mooie herinneringen!
Lees meer

Referenties

We hebben al heel wat bijzondere feestjes verzorgd op unieke locaties en het is altijd weer te gek om te zien hoe iedereen aan het genieten is. Maar dat kunnen wij natuurlijk vertellen, het is veel interessanter om te horen wat eerdere klanten van onze unieke catering vonden.

Bekijk referenties

Tuinfeest Ans van der Leij, Tuinfeest

Het was echt een feest zoals je het in de bladen ziet en de Fabulous Food Truck maakte het helemaal af met geweldige hapjes en gerechtjes

Jeannette & Bert, Tuinfeest

Het contact met Marleen en Wouter voelde direct goed. We hadden de Fabulous Food Truck online gevonden en door het gezellige, meedenkende en enthousiaste...

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.