Een foodtruck op jullie bruiloft

Jullie bruiloft is een bijzondere dag en daar hoort goede catering bij. Met onze foodtrucks rijden wij naar iedere locatie in Nederland en passen wij het arrangement aan naar jullie wensen. Of het nu gaat om lekker hapjes gedurende de dag, de drankjes voor het toostmoment, het diner of de lekkere midnight snack voor het feest is afgelopen, wij denken mee in jullie wensen en ontzorgen je totaal bij de catering van jullie bruiloft.

Jullie bruiloft op een unieke locatie

Het mooie aan een foodtruck is dat deze op (bijna) iedere locatie mogelijk is. Daar komt bij dat onze foodtrucks ook nog eens ‘volledig’ zelfvoorzienend zijn en tevens voldoen aan alle veiligheidseisen. Geen gedoe met gas, water en elektra, waardoor wij jullie trouwfeest zelfs in een weiland vol met koeien kunnen voorzien van perfecte catering.

Onze foodtrucks zijn voorzien van een professionele horeca keuken waar we alles bij de hand hebben om je gasten te verrassen met culinaire gerechtjes.

Al enthousiast? Fabulous! Stuur ons een bericht.

Hoe gaat zo’n food truck catering in z’n werk?

Wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat jullie volop kunnen genieten van jullie bijzondere dag en zelf nergens omkijken meer naar hebben. Daarom nemen we vooraf altijd ruim de tijd om de hele dag door te nemen, zodat het de dag zelf allemaal op rolletjes loopt. Hieronder leggen we uit hoe dat in z’n werk gaat.

  • Wanneer jullie de vrijblijvende offerte aanvragen (minimaal 50 personen), zijn we heel benieuwd wat jullie idee is over het programma van de dag en jullie wensen. Welke catering-momenten zijn er bijvoorbeeld gewenst? Welke stijl of thema wordt het? Gaat het bijvoorbeeld om een festival wedding, is het landelijk, in een tent? Zijn jullie hier nog niet uit, dan adviseren we hier graag in.
  • Op het moment dat we de offerte aanvraag binnen krijgen, kijken we of de datum nog beschikbaar is en zetten we deze met potlood in de agenda voor jullie zodat de optie staat.
  • We gaan aan de slag met een leuke, vrijblijvende offerte met daarin onze mogelijkheden en verschillende arrangementen.
  • In onze offerte nemen we het programma van de bruiloft als basis op en wordt er duidelijk wie wat gaat doen wat betreft de catering. Wel zo overzichtelijk!
  • We sturen de offerte per mail en zorgen dat je het met plezier en al watertandend leest. Zijn er vragen of suggesties achteraf? Geen probleem, we beantwoorden ze graag en passen gerust de offerte aan zodat deze volledig aansluit op jullie wensen.
  • Zodra de offerte akkoord is, gummen we de optie uit en zetten we jullie datum vast in onze agenda. Die datum is voor jullie!
  • Op de bruiloft werken we zelfvoorzienend en onafhankelijk. Alles wat we nodig hebben is een relatief vlakke ondergrond en (waar mogelijk) een stroompunt met 230v.
  • We komen op tijd voorrijden, bouwen de locatie op zoals overlegd, kleden de foodtruck aan en ons team begint met de voorbereidingen voordat de gasten komen.
  • We zorgen voor de hapjes, gerechtjes en eventueel drankjes, precies zoals overlegd en we zorgen uiteraard dat het niemand aan iets ontbreekt. Ook wordt er op gepaste wijze rekening gehouden met alle allergieën en diëten die zijn doorgegeven.
  • Als iedereen heeft genoten van onze diensten ruimen we onze spullen weer op, pakken we de truck in en het enige wat achterblijft zijn de mooie herinneringen!
Lees meer

Referenties

Lachende gezichten en mensen die zichtbaar genieten van al het lekkers dat we uitserveren. Er is werkelijk niets dat ons meer voldoening geeft dan tevreden gasten. Zeker als we achteraf ook nog eens horen hoe laaiend enthousiast de gasten waren en hoe enorm het bruidspaar heeft genoten. Daar doen we het voor!

Dit is wat eerdere bruidsparen van hun dag met onze unieke catering vonden.

Bekijk referenties

Imke & Robert, Bruiloft

We hebben zoveel complimenten gehad over het eten tijdens onze dag, dus dat is meer dan geslaagd. 

Kirsten en Frank, Bruiloft

Op onze dag zijn we enorm verrast door de kwaliteit van het eten, de service en de presentatie.

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.