Een food truck op jullie bruiloft

Jullie bruiloft is een bijzondere dag, dus daar hoort een bijzondere cateraar bij. Wij rijden al jaren het hele land door met onze Fabulous Food Trucks om op bruiloften een unieke catering te verzorgen. Hoe leuk is het om eens helemaal iets anders te hebben, precies hoe jullie het zelf voor ogen hebben. Of het nou gaat om een te gekke festival bruiloft met ons Streetfood Arrangement, of juist een gaaf BBQ Arrangement met culinaire gerechtjes. We kunnen het allemaal en denken graag mee zodat het helemaal past bij jullie wensen.

Totaal catering voor jullie bruiloft

We zijn dan een food truck, maar er kan meer uit onze truck rollen dan alleen heerlijk eten. Wij kunnen de gehele catering voor jullie bruiloft verzorgen. Denk hierbij aan hapjes en drankjes op ieder gewenst moment van de dag. Een lekkere kop verse koffie van onze Koffiebar bij ontvangst, bubbels voor het toostmoment, feestelijke borrelhapjes, uiteraard het diner en eventueel avondhapjes en een midnight snack. Wij zorgen ervoor dat het jullie en jullie gasten de gehele dag aan niets ontbreekt en iedereen volop geniet.

Jullie bruiloft op een unieke locatie

Het leuke aan een food truck is natuurlijk ook dat deze overal geparkeerd kan worden. Daar komt bij dat onze foodtrucks ook nog eens ‘volledig’ zelfvoorzienend zijn en tevens voldoen aan alle veiligheidseisen. Dus of je het feest nou in een weiland vol koeien wil geven, in een industrieel pand, midden in het bos of juist bij het ouderhuis in de tuin. Het kan allemaal want we hebben het gas, water, elektra zelf bij de hand. Behalve dat, zijn onze foodtrucks voorzien van een professionele horeca keuken waar we alles bij de hand hebben om je gasten te verrassen met culinaire gerechtjes.

Hoe gaat zo’n food truck catering in z’n werk?

Wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat jullie volop kunnen genieten van jullie bijzondere dag en zelf nergens omkijken meer naar hebben. Daarom nemen we vooraf altijd ruim de tijd om de hele dag door te nemen, zodat het de dag zelf allemaal op rolletjes loopt. Hieronder leggen we uit hoe dat in z’n werk gaat.

  • Wanneer jullie de vrijblijvende offerte aanvragen, zijn we heel benieuwd wat jullie idee is over het programma van de dag en jullie wensen. Welke catering-momenten zijn er bijvoorbeeld gewenst? Welke stijl of thema wordt het? Gaat het bijvoorbeeld om een festival wedding, is het landelijk, in een tent? Zijn jullie hier nog niet uit, dan adviseren we hier graag in.
  • Op het moment dat we de offerte aanvraag binnen krijgen, kijken we of de datum nog beschikbaar is en zetten we deze met potlood in de agenda voor jullie zodat de optie staat.
  • We gaan aan de slag met een leuke, vrijblijvende offerte met daarin onze mogelijkheden en verschillende arrangementen.
  • In onze offerte nemen we het programma van de bruiloft als basis op en wordt er duidelijk wie wat gaat doen wat betreft de catering. Wel zo overzichtelijk!
  • We sturen de offerte per mail en zorgen dat je het met plezier en al watertandend leest. Zijn er vragen of suggesties achteraf? Geen probleem, we beantwoorden ze graag en passen gerust de offerte aan zodat deze volledig aansluit op jullie wensen.
  • Zodra de offerte akkoord is, gummen we de optie uit en zetten we jullie datum vast in onze agenda. Die datum is voor jullie!
  • Op de bruiloft werken we zelfvoorzienend en onafhankelijk. Alles wat we nodig hebben is een relatief vlakke ondergrond en (waar mogelijk) een stroompunt met 230v.
  • We komen op tijd voorrijden, bouwen de locatie op zoals overlegd, kleden de foodtruck aan en ons team begint met de voorbereidingen voordat de gasten komen.
  • We zorgen voor de hapjes, gerechtjes en eventueel drankjes, precies zoals overlegd en we zorgen uiteraard dat het niemand aan iets ontbreekt. Ook wordt er op gepaste wijze rekening gehouden met alle allergieën en diëten die zijn doorgegeven.
  • Als iedereen heeft genoten van onze diensten ruimen we onze spullen weer op, pakken we de truck in en het enige wat achterblijft zijn de mooie herinneringen!
Lees meer

Referenties

Lachende gezichten en mensen die zichtbaar genieten van al het lekkers dat we uitserveren. Er is werkelijk niets dat ons meer voldoening geeft dan tevreden gasten. Zeker als we achteraf ook nog eens horen hoe laaiend enthousiast de gasten waren en hoe enorm het bruidspaar heeft genoten. Daar doen we het voor!

Dit is wat eerdere bruidsparen van hun dag met onze unieke catering vonden.

Bekijk referenties

Tuinfeest Noelle & Sander, Tuinfeest & bedrijfsevents

Wat zo fijn is aan de Fabulous Food Truck is dat ze volledig ontzorgen. De communicatie is helder en de dag zelf nemen ze de leiding zodat je zelf nergens...

Jeannette & Bert, Tuinfeest

Het contact met Marleen en Wouter voelde direct goed. We hadden de Fabulous Food Truck online gevonden en door het gezellige, meedenkende en enthousiaste...

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.