Het was echt een feest zoals je het in de bladen ziet.

Het was echt een feest zoals je het in de bladen ziet. Ik had alles mee voor een fantastisch tuinfeest. Mooi weer, geweldige aankleding met allemaal lampjes in onze fruitbomen een dansvloer en een vuurtje op de veranda, ik had uiteraard leuke gasten en de Fabulous Food Truck maakte het helemaal af met geweldige hapjes en gerechtjes.

Ik had de Food Truck al eens eerder gezien maar dat was bij een feestje binnen, dus om ze nu bij mij in de tuin te hebben was nog leuker. Het regelen van het feest was zelfs al leuk, want het contact met Wouter verliep zo goed. Hij is heel toegankelijk, duidelijk en enthousiast. Ik kon gewoon merken dat hij veel ervaring heeft en hij gaf me vrijblijvende opties en advies, maar was helemaal niet opdringerig. Zo wilde ik eerst de drank zelf regelen maar uiteindelijk heeft de Food Truck dit ook gedaan en dat was wel heel fijn. Ik was volledig ontzorgt. Ze kwamen voorrijden, zetten de spullen klaar en ik had nergens omkijken naar.

Het personeel van de Food Truck snapt gewoon hoe het werkt. Het was eigenlijk de bedoeling dat mensen dingen kwamen afhalen, maar er waren ook wat oudere mensen op het feestje, dus af en toe deden ze een rondje om wat uit te serveren en maakten ze een praatje met mensen. Ik hoorde dan ook alleen maar goede verhalen van mijn gasten. Sommigen zeiden zelfs dat ze nog nooit zo’n leuk feest hadden gehad. De gerechtjes waren ook fantastisch. Allemaal heel origineel, lekker en vers en dat voor een hele goede prijs. Daar stond ik echt van te kijken. Ik heb de Food Truck dan ook al aan meerdere bekenden van me aangeraden.

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.