De eerste keer dat ik de Fabulous Food Truck bestelde was best een beetje spannend. We wilden namelijk iets nieuws op het werk voor de kerstborrel en als je zoiets moet regelen voor 200 mensen, dan wil je gewoon heel graag dat het goed is. Ik had van een vriendin over de Food Truck gehoord en toen ik eenmaal contact had met Wouter wist ik dat het goed kwam. Hij is een hele fijne jongen om mee te werken en straalt zoveel enthousiasme uit.

Ondertussen hebben we de Food Truck meerdere keren voor onze kerstborrel gehad en iedere keer is het weer een succes. De trucks staan bij ons in de hal en zijn zo kleurrijk dat het er direct gezellig uitziet. De kleine gerechtjes vallen altijd in de smaak en het is voor zo’n kerstborrel fijn dat mensen een beetje blijven lopen om nieuwe dingen te bestellen. Zo zit je niet de hele avond naast dezelfde. Het is geen kwestie van je bord volscheppen en eten maar er is toch altijd genoeg voor iedereen. Het is fantastisch dat de gerechten altijd super vers zijn en live worden bereid. Heel eigentijds, extra lekker en ook nog eens duurzaam.

Dat duurzame valt me sowieso op. Ik zie bijvoorbeeld ook dat ze weinig plastic gebruiken. Aan alles is gedacht en je ziet dat Marleen en Wouter het echt naar eigen idee doen, met heel veel oog voor detail. Maar het belangrijkste is misschien wel het enthousiasme van het team. Als je ziet met hoeveel plezier ze aan het werk zijn dan smaakt het eten daar gewoon nog beter van. En dan is de prijs-kwaliteit verhouding ook nog eens fantastisch. Ik kan me werkelijk niet voorstellen dat mensen ooit ontevreden zijn geweest over de Fabulous Food Truck. Zo’n goede kwaliteit praat zich snel rond want al zoveel bekenden van me hebben de Food Truck ook geboekt. Dan ben ik gek genoeg altijd een beetje trots.

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.