Het contact met de Marleen en Wouter voelde direct goed. We hadden de Fabulous Food Truck online gevonden en door het gezellige, meedenkende en enthousiaste contact via de mail en telefonisch wisten we direct dat het bij ons paste. Ze begrepen wat onze wens was en hun aanbod sloot daar ook perfect op aan. Wat we fijn vonden is dat ze ons niets probeerden op te dringen. Zo hadden we zelf onze taart geregeld en het toetje geregeld en dat was geen enkel probleem.

De reden dat de Fabulous Food Truck eruit sprong is omdat ze zo’n leuk aanbod hebben. De meeste trucks leveren maar één product maar hier konden we een walking dinner doen met een hele ruime keus aan heerlijke gerechtjes. De verscheidenheid sprak ons erg aan en het zag er allemaal zo lekker uit.

Toen de truck uiteindelijk voor reed viel alles nog meer op z’n plek. Het team trok alles uit de kast wat betreft de entourage. Een surfplank ernaast, een mooie bar en gezellige aankleding. We hadden hier niet eens iets over afgesproken maar het klopte precies bij ons feestje. Ook de gasten waren heel enthousiast over de hele sfeer die het uitstraalde. Verder was het eten echt heel erg lekker, het team was super leuk en gezellig en aan alles was gedacht. Het was veel meer dan alleen even de truck voorrijden en we denken nog regelmatig terug aan het geweldige en ongedwongen feest.

We hadden trouwens geen idee wat het moest kosten. We wilden gewoon graag een food truck  en waren niet bezig met prijs. Maar achteraf staan we er van te kijken dat het niet eens duurder was dan een reguliere cateraar. De prijs kwaliteit verhouding is perfect.

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.