Wat ik misschien wel het allerleukste vind aan de Fabulous Food Truck, is dat het zo interactief is. Er wordt live gekookt en met de gasten gecommuniceerd. Ze gebruiken verse producten, gasten kunnen zelf kiezen wat ze willen eten en aangeven wat ze lekker vinden. Dit is een enorm voordeel wanneer je voor een grote groep mensen kookt, want er wordt nooit gegraaid en veel minder weggegooid.

Daarin nemen Wouter en Marleen ook echt de leiding. Ze weten wat de bedoeling is en het wordt gewoon goed geregeld. Niet alleen voor en na maar ook tijdens ons bedrijfsevent wordt er altijd duidelijk gecommuniceerd en voeren ze niet klakkeloos iets uit. Het is heel fijn om met mensen te werken die met je meedenken als je iets moet organiseren. Hun enthousiasme en energie is altijd top. Ze stralen uit dat ze hun werk leuk vinden en dat dragen ze ook uit naar hun team, want ze zijn allemaal enthousiast, vriendelijk en ze werken hard.

We hebben de Food Truck nu al meerdere keren op onze kerstborrel gehad en iedere keer is het weer net iets anders. Zowel de gerechtjes als de aankleding. De vorige keer hadden ze bijvoorbeeld een scooter met een bak erachter naast de truck staan. Het is altijd weer vernieuwend en leuk aangekleed. Je kunt zien dat ze met liefde bezig zijn met hun vak en ik zou mensen ook altijd zeggen, als je wilt dat het goed geregeld is dan moet je voor de Fabulous Food Truck gaan.

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.