Laat de Fabulous Food Truck komen en je weet dat het goed is. Wij zijn ondertussen echt aan ze verknocht en hebben ze al meerdere keren ingehuurd, zowel voor ons persoonlijke feest als werkgerelateerde events. Marleen en Wouter zijn heel toegankelijk en voelden iedere keer perfect aan wat wij wilden. We hebben dan ook geen seconde getwijfeld of het goed zou komen. Dat, terwijl we de eerste keer nog helemaal niet bekend waren met het concept Food Truck.

Wat zo fijn is aan de Fabulous Food Truck is dat ze volledig ontzorgen. De communicatie is helder en de dag zelf nemen ze de leiding zodat je zelf nergens omkijken meer naar hebt. Het hele team straalt rust uit, de aankleding is geweldig, ze denken zelf aan alles, zoals water en stroom, en het eten is echt heerlijk. Het personeel is niet te veel op de voorgrond maar maakt wel lekker een praatje met de gasten en nodigt ze bijvoorbeeld uit om te komen eten. Zelfs dat hoef je niet zelf te doen.

Ze verrassen ons iedere keer weer met nieuwe gerechtjes en bijpassende aankleding. Gasten staan er altijd van te kijken dat er zo’n hoge kwaliteit eten uit een food truck kan komen. En als je dan ziet met hoeveel plezier het personeel aan het werk is, dat is fantastisch. We vergeten nooit hoe gedreven George risotto stond klaar te maken op ons twaalfeneenhalf jarig huwelijksfeest. Het was heerlijk. En daarna een grote koffietafel met echt goede koffie en allemaal kleine zoetigheden erbij. Het zag er prachtig uit. We kunnen eigenlijk wel zeggen dat dit feest door de geweldige service van de Food Truck nog relaxter was dan onze trouwdag.

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.