Ons BBQ diner arrangement

Wil je je gasten een restaurant ervaring bieden op een unieke locatie? Dan is dit arrangement helemaal iets voor jou. Met ons BBQ Diner Arrangement bereiden onze chefs restaurantwaardige gerechtjes live op locatie. We trekken alles uit de kast, of uit de truck (wel gezegd), voor een perfect gegaard stukje vlees of vis, of een origineel vega-gerechtje, mooi opgemaakt met verschillende bijpassende garnituren. Grills en kamado’s (Red Egg) komen eraan te pas en zorgen voor een unieke smaak en beleving.

Denk hierbij aan gerechtjes als een runder ribeye met geroosterde zoete aardappel, gegrilde courgette en rode wijn saus. Risotto met gegrilde zalmforel en witte wijn saus. Of lauwwarme jonge geitenkaas op een salade met gegrilde groentes, pijnboompitten en een balsamicodressing. Al deze gerechtjes gaan perfect in combinatie met onze Saladebar waar je gasten ook onbeperkt van kunnen pakken. Wij zijn met onze Fabulous Food Trucks gespecialiseerd in catering op unieke locaties en hebben ervaring met het cateren van 50 tot wel 2.500 personen.

Het enige wat je zelf hoeft te doen, is een keus maken uit ons aanbod van heerlijke gerechtjes welke we je in de offerte opsturen. Alle randzaken als borden en bestek laat je fijn aan ons over.

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.