Een Foodtruck op jullie bedrijfsfeest

Hoe leuk is het om je relaties en collega’s te verrassen met foodtrucks die voor komen rijden. Wij zijn met onze Fabulous Food Trucks gespecialiseerd in bedrijfsfeest catering op unieke locaties en hebben ervaring met het cateren van 50 tot wel 2500 personen. Dus of het nu bij jullie bedrijf voor de deur is, in de bedrijfshal of dat jullie een bijzondere plek elders hebben uitgezocht, wij rijden de trucks voor en toveren allerlei lekkers uit de keuken. Of het nu gaat om een voedzame bedrijfslunch, een festival diner of een avondvullend programma met verschillende hapjes en drankjes, wij ontzorgen je volledig. En het toffe van onze kleurrijke trucks is dat we ze met gemak naar binnen kunnen rijden en dat dit direct voor een leuke sfeer en aankleding van de ruimte zorgt.

Totaal catering voor jullie bedrijfsfeest

Wij zien het als een uitdaging om jullie bedrijfsfeest helemaal op rolletjes te laten lopen zodat je nergens meer omkijken naar hebt. Zo zijn onze trucks ingericht met professionele horeca keukens vanuit waar wij met gemak vele gasten kunnen voorzien van heerlijk eten. Hierdoor zijn we in staat om echt maatwerk te leveren. Dus of het nou gaat om een Streetfood Arrangement of een luxere variant daarop, we kunnen het allemaal. Daarnaast hebben we een Fabulous Bar die mee kan voor de nodige drankjes en een leuke espressobar voor verse koffie en thee, want dat mag natuurlijk niet ontbreken. Tot slot ontzorgen we je ook als het aankomt op aankleding en facilitaire zaken. Dus van een kapstok tot een mooi bloemetje op tafel. Alles kan geregeld worden.

Hoe gaat zo’n food truck catering in z’n werk?

Wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat er alle ruimte is voor collega’s en relaties om te genieten en te netwerken tijdens een feestelijk of zakelijk event. Wij weten dat de juiste catering en een goede setting hieraan bijdraagt. Daarom zorgen we ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en er nergens meer omkijken naar is. We nemen vooraf de hele dag door zodat het de dag zelf allemaal gesmeerd loopt. Hieronder leggen we uit hoe dat in z’n werk gaat.

  • Zodra je de offerte aanvraagt (minimaal 50 personen), zijn we heel benieuwd wat jullie idee is over het programma van de dag en jullie wensen. Wat is het type event? Hoeveel en welk type gasten komen er? Welke catering-momenten zijn er gewenst? Is er een thema waar we rekening mee kunnen houden (hier denken we ook graag over mee)? Zijn jullie hier nog niet uit, dan adviseren we hier graag in.
  • Op het moment dat we de offerte aanvraag binnen krijgen, kijken we of de datum nog beschikbaar is en zetten we deze met potlood voor jullie in onze agenda zodat de optie staat.
  • We gaan aan de slag met een leuke, uitgebreide offerte met daarin onze mogelijkheden en verschillende arrangementen.
  • In onze vrijblijvende offerte nemen we het programma van de dag op als basis en wordt er duidelijk wat wij precies voor jullie kunnen verzorgen die dag.
  • We sturen de offerte per mail en zorgen dat je het met plezier leest. Zijn er vragen of suggesties achteraf? Geen probleem, we beantwoorden ze graag en passen gerust de offerte aan zodat deze volledig aansluit op jullie wensen.
  • Zodra de offerte akkoord is, gummen we de optie uit en zetten we de datum vast in onze agenda. Die datum is voor jullie!
  • Op de dag zelf werken we zelfvoorzienend en onafhankelijk. Alles wat we nodig hebben is een relatief vlakke ondergrond en een stroompunt met 230v. (dit is een normaal stopcontact). Is er geen stroom aanwezig? Geen probleem, dan nemen we ons stille aggregaatje mee.
  • We komen op tijd voorrijden, bouwen de locatie op met onze standaard aankleding zoals overlegd en ons team begint met de voorbereidingen voordat de gasten komen.
  • We zorgen voor de hapjes, gerechtjes en eventueel drankjes, precies zoals overlegd en we zorgen uiteraard dat het niemand aan iets ontbreekt. Ook wordt er op gepaste wijze rekening gehouden met alle allergieën en diëten die zijn doorgegeven.
  • Als iedereen heeft genoten van onze diensten ruimen we onze spullen weer op, pakken we de trucks in en het enige wat achterblijft zijn de mooie herinneringen!
Lees meer

Referenties

We zouden je zelf kunnen vertellen hoe te gek we ons werk vinden en hoe je dit terug ziet en proeft in de gerechtjes en hoe enthousiast de gasten hierop reageren. Maar er zijn je honderden bedrijven voor gegaan, dus zij kunnen je veel beter vertellen wat onze catering zo bijzonder maakt.

Dit is wat eerdere bedrijven van onze unieke bedrijfsfeest catering vonden.

Bekijk referenties

Bedrijfsevent Svedex - Ingrid, Bedrijfsevent

Ondertussen hebben we de Food Truck meerdere keren voor onze kerstborrel gehad en iedere keer is het weer een succes.

Gem Barneveld - Sander Heetebrij, Eindejaarsfeest 320 gasten

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.