" Ik ben heel trots dat ik zo’n leuke werkplek kan creëren voor de jeugd. "

Marleen

“Waar ik echt heel blij van word is dat ik een leuke en leerzame werkplek kan creëren voor de jeugd. Ik weet nog hoe belangrijk mijn eerste baantje voor me was en ik vind het dan ook heel belangrijk dat jongeren een positieve eerste ervaring hebben met werken in een team. Het is heel gaaf dat er zoveel jongeren voor ons werken en dat ze het helemaal naar hun zin hebben. Soms krijgen we zelfs appjes van ouders om ons te bedanken dat we hun kinderen zo goed opvangen. Daar ben ik echt trots op!

Daarnaast vind ik het echt heerlijk dat ik zo’n afwisselend werk heb. Juist de combinatie van kantoorwerk, het werk op locatie en het contact met de gasten vind ik heel fijn. Zeker van het werk op locatie, in de frisse buitenlucht, geniet ik echt.”

Lees meer
Lees ons bedrijfsverhaal

" Ik geniet er het meeste van als de gasten na het feest of event onze klant bedanken voor de mooie dag "

Wouter

“Ik geniet er het meeste van als de gasten na het feest of event onze klant bedanken voor de mooie dag en nog even benoemen dat de catering zo goed was. Dat geeft me altijd veel energie!

Toen we begonnen met de Fabulous Food Truck wilden we vooral een leuk bedrijf opzetten waar mensen gezellig kunnen werken, waar er waardering is voor wat je doet, veel afwisseling en waar we zouden kunnen werken op unieke locaties.

Het leuke is dat die insteek zich niet alleen vertaalt naar veel plezier binnen het team, maar ook zeker daarbuiten zorgt het voor meer plezier. Wij krijgen regelmatig terug van gasten dat ze kunnen zien en proeven dat we vol overgave aan het werk zijn. We dragen met onze gezelligheid en motivatie echt bij aan de unieke sfeer van het feest.

Naast een fijne werkomgeving was ons doel ook om een uniek horecabedrijf op te zetten waar minder voedsel wordt verspild. We zijn goed op weg om zero-waste te ondernemen en ondertussen doen we meer en meer aan duurzaamheid. Van het rijden op oud frituurvet, tot biogas maken van etensresten en het gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen. Het is mooi om te zien hoe we stap voor stap steeds groener worden en een positieve impact hebben op het milieu. Daar ben ik echt trots op!”

Lees meer
Lees ons bedrijfsverhaal

" Soms kom ik na een lange dag thuis met nog meer energie dan toen ik wegging "

George

“Alles wat je ziet is bedacht door het hele team. We denken allemaal mee en er is ruimte voor onze mening. Zo verrassen we onze gasten keer op keer met de prachtige gerechten die uit de truck komen en het hoge niveau van gastvrijheid. Dat is echt te gek!

We krijgen de tijd om een kwalitatief goed product te leveren terwijl de werksfeer ook nog altijd top is. Dat is uniek.

Het doet ertoe dat ik er ben en dat voel ik gewoon. Ik maak verschil voor het team en voor de gasten en opdrachtgevers. Soms kom ik na een lange dag thuis met nog meer energie dan toen ik deur uitging. Ik krijg onwijs veel vrijheid en vertrouwen van Marleen en Wouter en het hele team. Dat vertrouwen zorgt er bij mij voor dat ik de lat nog hoger wil leggen en mezelf wil uitdagen. Ik kom regelmatig met nieuwe gerechten of ideeën voor de toekomst van het bedrijf en dat wordt heel erg gewaardeerd. Het is fijn dat dit uitgesproken wordt. Ik ben zo betrokken dat het ook echt een beetje van mij voelt.”

Lees meer
Lees ons bedrijfsverhaal

" Je voelt dat Wouter en Marleen met passie ondernemen en dat motiveert het hele team "

Eline Schilderink

“Ik word heel blij van het werk in de horeca en ik merk dat dit bij de Fabulous Food Truck voor het hele team geldt. Ik voel gewoon dat iedereen echt zin heeft om te werken om er samen iets moois van te maken. Dat is wel een heel groot verschil met andere baantjes die ik heb gehad. En zeker met de Food Truck omdat we telkens op zulke leuke plekken komen. Ik weet nog dat we een keer bij een hele luxe stoffenzaak in Amsterdam stonden en dat vond ik zo vet.

Marleen en Wouter krijgen dit soort klussen ook gewoon omdat we echt kwaliteit leveren met z’n allen en omdat ze zelf super gastvrij en open zijn. Dat is uniek en daar ben ik echt trots op! Het werk bij de Fabulous Food Truck is mijn vaste baan. Ik ging eerst af en toe mee op klus terwijl ik nog in de zorg werkte, maar merkte al snel dat horeca het echt is voor mij.

Het zijn ook hele gezellige werkgevers die vanuit passie ondernemen. Je voelt dat dit precies is wat ze willen doen en dat motiveert het hele team. Zo krijg ik ook telkens de kans nieuwe dingen uit te proberen. Ik heb bijvoorbeeld het meeste ervaring achter de bar en in de bediening, maar ben nu steeds meer in de keuken te vinden, wat ik verrassend leuk vind. Ik houd zelf heel erg van bakken, dus we zitten er zelfs aan te denken dat ik vanaf dit jaar de zoetigheden allemaal zelf ga maken voor de gasten. Ik zou het heel leuk vinden om zo m’n aandeel in te brengen.”

Lees meer

" Het is te gek dat gasten keer op keer weer verbaasd zijn over wat er voor een mooie gerechtjes uit onze trucks komen. "

Pernille Wiendels

“Waarom ik het zo leuk vind bij de Fabulous Food Truck? Hier krijg ik zoveel waardering en respect, zowel binnen het team als van de gasten. Marleen en Wouter geven me veel verantwoordelijkheden en vertrouwen. Zo draai ik ook wel eens klussen alleen en mag ik regelmatig de beslissingen maken in de keuken. In het begin was ik daar wat onzeker over, maar dan zei Marleen, “Pernil, dit kun jij gewoon.” Iedere keer pakt het weer goed uit en daar krijg je zelfvertrouwen van. Marleen en Wouter blij, de gasten blij en ik super trots natuurlijk.

Ondertussen werk ik alweer een aantal jaar bij de Food Truck. In het begin was ik nog wat sceptisch kan ik me herinneren. Ik dacht aan een food truck als de trucks op de festivals met veel massaverkoop. Gelukkig kwam ik er al snel achter dat het hier helemaal anders gaat. We hebben zoveel verschillende gerechten, allemaal vers bereid. Soms verzorgen we ons streetfood arrangement en draaien we op volle toeren maar ook vaak genoeg maken we prachtige hapjes en kleine gerechtjes en serveren we alles mooi uit. Juist die afwisseling is helemaal te gek en daar heb ik echt veel van geleerd.

Een van m’n leukste herinneringen is misschien wel toen ik samen met een collega een klus ging draaien en mensen van te voren een beetje sceptisch waren. Kwamen we aan als twee blonde meiden met een grote truck en ze riepen al dat ze frikandellen en patat wilden. Maar toen we eenmaal het eten presenteerden waren ze allemaal verbaasd. Zulke mooie en lekkere hapjes. Iedereen was super enthousiast. Dat we gasten zo positief kunnen verrassen, dat vind ik echt te gek!”

Lees meer

" Ik stop altijd alle liefde en aandacht in de gerechtjes die ik maak. Een perfect gebakken beefburger of met aandacht een heerlijke pizza aftoppen "

Koen Tolkamp - alias Cheffie

“Ik stop altijd alle liefde en aandacht in de gerechtjes die ik maak. Een perfect gebakken beefburger of met aandacht een heerlijke pizza aftoppen” Dat vind ik zo leuk om te doen en als mensen dan hun waardering uitspreken is dat helemaal te gek! Ik krijg vaak terug dat gasten zien hoeveel plezier ik in m’n werk heb en dat het wel een sterrenrestaurant lijkt. Daar haal ik echt voldoening uit.

Ik weet nog hoe spannend ik het vond om de eerste keer bij Marleen en Wouter aan te bellen met de vraag of ik voor ze kon werken. Ik begon toen achter de schermen, wat ik heel fijn vond want zo kon ik er langzaam inrollen. Ze gaven me echt de kans om me in mijn eigen tempo te ontwikkelen en op deze manier leerde ik het bedrijf goed kennen. Ik weet wat er, ook achter de schermen, voor nodig is om een grote catering te draaien. Er zit zoveel voorbereiding en organisatie in. Daardoor heb ik nog meer respect gekregen voor Marleen en Wouter. Want hoe druk het ook is, alles staat altijd klaar en is perfect geregeld en ondertussen zijn ze ook nog eens heel flexibel met werktijden en fijn naar het personeel.

Ik ben er echt trots op dat ik bij zo’n leuk bedrijf werk. Zeker als we grote klussen draaien met het hele team. Er is zoveel ruimte voor grapjes en geouwehoer maar ondertussen werken we keihard en krijgen we zoveel voor elkaar. Dan denk ik echt, wow, we doen het maar mooi.”

Lees meer

" Mijn grootste motivatie haal ik uit tevreden gasten. "

Jessica Jansen - alias Janznn

“Mijn grootste motivatie haal ik uit tevreden gasten. Als alle gasten blij zijn en we na afloop met het team een drankje doen, dan denk ik altijd, dat hebben we weer mooi gedaan!

Een vriendin van me werkte al bij de Fabulous Food Truck en ik hoorde altijd zulke leuke verhalen. Toen ze nieuw personeel zochten leek me dat wel wat voor mij. M’n vriendin was vooral heel enthousiast over de afwisseling van het werk en de verschillende plekken waar ze kwam.    Ik merk nu ook dat ik dit ook helemaal te gek vind. We staan altijd op leuke plekken en werken iedere keer weer met nieuwe gasten.

Behalve van de gasten, krijg ik ook van m’n collega’s en van Marleen en Wouter regelmatig complimentjes. Zo gaan we hier met elkaar om. Ik ben zelf bijvoorbeeld heel secuur en dat wordt dan ook opgemerkt. Ik krijg zelfs wel eens appjes met bedankjes en complimenten. Dat is zo leuk. Ik voel ook dat ik het vertrouwen krijg en er niet op de vingers wordt gekeken. Maar ondertussen krijg ik ook goede feedback en leer ik echt iets.”

Lees meer

" Door m’n werk bij de Fabulous Food Truck heb ik besloten de horeca in te gaan "

Emma te Welscher alias Belieber

“Door m’n werk bij de Fabulous Food Truck heb ik besloten de horeca in te gaan en de studie Zelfstandig Gastvrouw te gaan doen. Ik had voordat ik hier begon nog geen horeca ervaring maar vond het zo leuk dat ik deze studiekeus heb gemaakt.

Wat ik vooral zo leuk vind aan het werk hier, is het werken met zo’n enthousiast team. We weten allemaal precies wanneer er tijd is voor geouwehoer en wanneer we moeten knallen.

Omdat we het zo leuk vinden gaat het werk als vanzelf. Het helpt ook dat Marleen en Wouter heel goed weten wat ze willen en dit ook naar ons uitspreken. Omdat ze zelf ook altijd op de werkvloer staan heb ik ze heel goed leren kennen en weet ik precies hoe ze bepaalde dingen willen hebben. Ze zijn m’n werkgever, maar omdat we het echt samen doen, voelt het niet zo en dat zorgt voor een hele sterke band. En dan de combinatie met George is helemaal goed. Hij is een topper en ze vullen elkaar heel goed aan. Zo werken we best wel eens lange dagen maar wordt er echt goed voor ons gezorgd. Ze zijn alledrie top naar het personeel!

Het allerliefst sta ik in de keuken. Samen met m’n collega’s mooie gerechtjes neerzetten en dan ook direct het contact hebben met de gasten. We draaien regelmatig hele vette klussen en mooie bruiloften en werken daar ook samen naartoe. Als we dan klaar zijn dan denk ik altijd, dat doen we toch goed!”

Lees meer

" Ik heb hier de fijnste werkgevers van alle baantjes die ik heb gehad. "

Koen Meijer

“Ik heb hier de fijnste werkgevers van alle baantjes die ik heb gehad. Van Marleen en Wouter krijg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Ik stel ook altijd veel vragen omdat ik het graag goed wil doen en zo leer ik telkens weer wat bij. Dat moet ook, want het concept blijft niet stilstaan. Ik werk nu alweer een paar jaar bij de Fabulous Food Truck en ik ben iedere keer weer blij dat ik hier mag werken. Zeker als we in een korte tijd veel grote klussen draaien, dan ben ik echt trots op wat we neerzetten met z’n allen. Hoe druk het ook is, de sfeer is altijd gezellig! En ik kan ook met iedereen goed opschieten. We staan allemaal voor elkaar klaar.

Behalve op klus, worden we daarbuiten ook betrokken bij dingen. Zo hebben we wel eens een food challenge, waarmee we allemaal zelf nieuwe gerechtjes mogen bedenken. Het is vooral heel gezellig maar laat ook zeker over en weer de betrokkenheid zien. Voor mij zijn trouwens de pasta en risotto nog altijd favoriet. Haha, ik houd duidelijk van Parmezaanse kaas.”

Lees meer

" Er is een heel sterk teamgevoel omdat we allemaal gelijk zijn op de werkvloer. "

Marit Tolkamp

“Het werk hier is niet te vergelijken met andere horeca baantjes die ik heb gehad. We komen telkens op verschillende plekken met verschillende gasten. Iedere klus is daarom anders en er is een heel sterk teamgevoel. We zijn namelijk allemaal gelijk en doen het werk echt samen.

Als we een grote klus draaien waar we alles mogen verzorgen dan vind ik dat het allerleukste. Het eten, de drank, koffiebar, mooie aankleding. Alles komt dan samen. Zo verzorgen we bijvoorbeeld festival bruiloften en dan ben ik echt trots op wat we neerzetten. Het is dan ook heel fijn om met Marleen, Wouter en George te werken omdat ze allemaal zo open zijn en hun waardering uitspreken.

Het liefst sta ik in de keuken en maak ik telkens verschillende gerechtjes. Wat ik zelf het allerliefste eet? De gele curry. Die is zo lekker.”

Lees meer

" Wij brengen het festivalgevoel naar een feestje of event en dat is helemaal te gek om te doen! "

Adinda Wolters alias Wolterzz

“Toen ik voor het eerst hoorde van de Fabulous Food Truck dacht ik dat ze voornamelijk festivals zouden draaien. Maar nu weet ik dat wij juist het festivalgevoel naar een feestje of bedrijfsevent brengen. Dat is helemaal te gek.

Wat ik het leukste vind aan m’n werk hier is dat het altijd gezellig is. Iedereen helpt elkaar en is positief. Je doet dingen niet alleen voor jezelf maar voor de gasten en het team.

Die goede sfeer maakt dat ik eigenlijk net zo graag werk als dat ik ga stappen. Ik zie het bijna als hobby, terwijl het hard werken is. Ik heb ook nog een kantoorbaan en daar ben ik na acht uur echt op terwijl ik hier gerust de hele dag door kan gaan. Ik krijg er gewoon energie van.

Het allerliefst sta ik achter de bar en maak ik gezellig een praatje met de gasten. Maar uiteindelijk maakt de afwisseling dit werk zo leuk.”

Lees meer

" Ik vind het echt bijzonder dat wij bijvoorbeeld op bruiloften mogen staan. "

Tessel

“Wat ik echt leuk vind is dat wij op gelegenheden als bruiloften mogen staan. Dat is zo’n speciale dag en mensen zijn altijd zo dankbaar dat we er zijn. Die waardering die je dan krijgt, dat vind ik heel bijzonder.

Ik ben bij de Fabulous Food Truck terecht gekomen via een vriendin van mij. Ze vertelde me zoveel leuke verhalen over het gevarieerde werk en het gezellige team. Toen dacht ik, dat lijkt me ook wel iets want ik had al in de horeca gewerkt. Maar dit is niet te vergelijken. Dit is veel leuker!

Nu komen we telkens op verschillende plekken en ook de taken zijn heel afwisselend; koken, uitserveren of juist achter de bar. Ik vind vooral het contact met de gasten hierin heel erg leuk.

Ik heb hier geleerd dat je dingen moet uit proberen om ze te kunnen. In het begin was ik nog wel eens onzeker, maar dan gaf Wouter me altijd hele goede tips. George geeft altijd super veel complimenten waardoor de sfeer onderling nog leuker wordt en Marleen heeft weer heel veel rust waar ik ook wat van kan leren. Ze doen het allemaal zo leuk naar ons toe maar ook naar de gasten, dat vind ik mooi om te zien. Al met al zorgt het ervoor dat ik net zo graag werk als dat ik zelf op stap ga!”

Lees meer

" “Vroeger wilde ik altijd al serveerster of kok worden.” "

Froukje Hoenderboom alias Froukes

“Vroeger wilde ik altijd al serveerster of kok worden. Ik vind eten bereiden gewoon echt heel erg leuk dus ik was ook helemaal blij dat ik bij de Fabulous Food Truck kon werken. Marleen en Wouter zijn m’n buren en toen m’n moeder zei dat ze nog mensen nodig hadden, ben ik er direct aan de slag gegaan.

De eerste keer vond ik best spannend want ik had nog geen ervaring. Ik weet nog dat ik de eerste dag vooral heerlijke smoothies moest maken. Ik kreeg alles heel duidelijk uitgelegd en iedereen was super aardig en geïnteresseerd in elkaar, dus het verliep al snel erg soepel. Het team is ontzettend leuk en open, dat helpt ook.

De momenten dat ik me het meest trots voel is als Marleen of Wouter tegen me zegt dat ik nieuwe collega’s bepaalde werkzaamheden moet uitleggen. Dat betekent toch dat ik het goed doe en dat ze me vertrouwen, die bevestiging is heel fijn en krijg je hier ook echt. Ik kijk er dan ook altijd naar uit dat ik in de vakanties weer lekker veel kan werken.”

Lees meer

" We maken van iedere klus een feestje! "

Anouk Rensing

“We maken van iedere klus een feestje. Het werk hier bij de Fabulous Food Truck is ontzettend gevarieerd en ik heb alleen maar super leuke collega’s. Dus zelfs op lange werkdagen vliegt de tijd voorbij.

Ik ben na iedere klus weer trots. Zeker als we grote klussen draaien met het hele team. Het is dan zo leuk om alle collega’s samen te zien. Iedereen is op zulke dagen druk maar toch is er altijd tijd voor een lolletje en staan we voor elkaar klaar. Dat is wel echt uniek.

We spreken onderling ook altijd onze waardering uit. Zo denken Marleen, Wouter en George altijd met je mee en zeggen ze wat goed gaat maar ook wat er minder gaat. Je krijgt dan feedback op een fijne manier zodat je ook telkens weer iets leert en groeit. Dat is echt goed voor m’n zelfvertrouwen.

Het beste ben ik in het bereiden van de Fabulous burger maar voor mezelf is de pulled pork toch wel echt favoriet. Heerlijk!”

Lees meer
 

Amber te Bokkel

“Wat ik het allerleukste vind aan dit werk, is het contact met de gasten en het feit dat ik binnen een superleuk team kan werken. Ik ben sociaal en houd ervan om lekker een praatje te maken met mensen.

Toen ik bij de Fabulous Food Truck begon te werken vond ik het eerst best spannend. Ik had nog geen horeca ervaring maar Marleen en Wouter gaven me al snel verantwoordelijkheden. Ik voelde dat ik er direct bij hoorde en overal bij betrokken werd.

Het team is zo enthousiast dat ik me ook al snel op m’n gemak voelde. De sfeer is echt anders dan bij andere baantjes. Iedereen gaat leuk met elkaar om en ik krijg soms achteraf nog appjes met bedankjes. Waar gebeurt dat nou?

Vaak krijgen we aan het einde van de klus allemaal complimenten van de gasten en dan ben ik altijd heel trots op iedereen!”

Lees meer

" Je kunt je geen betere werkgevers wensen. "

Eline Droppers

“Ik werk nu alweer bijna twee jaar bij de Fabulous Food Truck en onderhand kan ik wel zeggen dat ik me geen betere werkgevers zou kunnen wensen. Je werk wordt altijd gewaardeerd en na afloop krijgt iedereen een high five en echt het gevoel van, we doen het toch maar mooi met z’n allen! Het leukste aan m’n werk vind ik denk ik dat we altijd op verschillende locaties werken. Het is iedere keer weer een verrassing waar je die dag komt te staan.

Ondanks dat het werk best pittig is, want we moeten vaak toch in een relatief korte tijd veel mensen van eten voorzien, is de sfeer altijd gemoedelijk. Ik geniet dan ook echt van het contact met de gasten in combinatie met het koken. Toen ik begon had ik nog amper horeca ervaring maar ik heb hier het vertrouwen en de vrijheid gekregen om te leren en zo ben ik er heel snel ingerold. Ik heb het gevoel dat ik hier serieus word genomen.

Soms staan we op zulke bijzondere locaties. Ik vergeet nooit dat we bij een orchideeënkwekerij in Waddinxveen stonden. Daar zag het er zo mooi uit. En een van de leukste momenten vond ik toen we na afloop van het cateren van een bruiloft met het hele team nog even gingen dansen. Dat was te gek!”

Lees meer

" Soms denk ik echt, dit ging zo gaaf! Alles klopte. En dan ben ik zo trots. "

Dinie Lamers alias Chef Burger

“We hebben de start samen meegemaakt. Als moeder van Wouter stond ik vanaf het begin klaar en heb ik gezien hoe hard Marleen en Wouter hebben gewerkt om te komen waar ze nu zijn. Als familie ben ik natuurlijk extra betrokken en voelt het heel goed als ik ze kan helpen.

Het liefst ben ik achter de schermen voor ze bezig. De was doen, afwassen, de hond oppassen, dat soort dingen. Maar zo af en toe ga ik ook mee op klus. Als ze me vragen dan weet ik dat ik echt nodig ben.     Ik vind het dan ook heel fijn dat ik iets voor ze kan doen. Meestal ben ik Chef Burger en zorg ik dat de broodjes allemaal vers zijn belegd. Het grappige is dat dit werk me wel eens herinnerd aan m’n werk in de kraamzorg. Altijd op een andere locatie aan het werk met verschillende mensen en dat maakt het zo ontzettend leuk.

Ik sta er telkens weer van te kijken hoe enthousiast de gasten zijn. We doen gewoon ons werk zo goed als we kunnen maar als mensen dan helemaal onder de indruk zijn dan ben ik me er weer van bewust dat we echt iets bijzonders neerzetten met z’n allen. Ik denk dat het gemotiveerde team hier een heel belangrijke rol in speelt. Iedereen helpt elkaar en werkt hard en Marleen en Wouter zijn hier ook een voorbeeld in. We doen het echt samen. Wouter zegt wel eens, als iemand iets niet goed doet, komt dat omdat ik het niet goed heb uitgelegd en dat laat zien dat we elkaar nooit afvallen. Ik ben echt super trots op wat Marleen en Wouter samen hebben neergezet.”

Lees meer

" Ik vind het echt leuk dat ik een steentje kan bijdragen voor m’n zoon. "

Henk Lamers alias back-up Henk

“Je kan mij wel een beetje zien als de koeriersdienst voor de Fabulous Food Truck, haha. Het allerliefst ben ik ook op de achtergrond aan het werk. Ik breng en haal bijvoorbeeld de trucks naar en van locatie en help met de opbouw. Verder breng ik het personeel naar huis of naar de trein en kom ik extra producten op locatie leveren als dat nodig is.

Wouter vind het altijd fijn om wat achter de hand te hebben en ik ben blij dat ik iets voor m’n zoon kan doen.

Ik ben hier ook hartstikke flexibel en kan altijd opgetrommeld worden. Het is wel heel fijn om te merken dat het zo gewaardeerd wordt, want dat laat Wouter altijd wel blijken.”

Lees meer

" De Fabulous Food Truck is echt een familiebedrijf. Als je nog geen familie bent, dan word je het voor je gevoel wel. "

Jantien Klein Ikink

“Ik ben bij de Fabulous Food Truck gestart om mijn zus (Marleen) en haar vriend (Wouter) af en toe te ondersteunen of uit de brand te helpen op drukke dagen. Uiteindelijk vond ik het werk zo leuk dat ik steeds vaker met ze mee op pad ging. Toen ik m’n kantoor baan opzegde en voor mezelf aan de slag ging, kon ik het zittende werk lekker afwisselen met fysiek werk in een team. En dat is precies wat de Fabulous Food Truck zo bijzonder maakt. Het team.

Ik heb door de jaren heen behoorlijk wat baantjes gehad, maar nergens was zo’n sterk team-gevoel als bij de Fabulous Food Truck. Nu is het natuurlijk ook familie van me, maar ik heb het vermoeden dat het ook voor de andere teamleden voelt als familie. Iedereen is geïnteresseerd in elkaar en staat voor elkaar klaar. Dat is ook nodig wanneer je werkt onder grote druk. Want ondanks dat het altijd gezellig is, vergeten we nooit dat er ook hard gewerkt moet worden. Ik denk dat we juist ons werk zo goed doen omdat er zo’n sterk onderling vertrouwen en respect is.

Ondertussen sta ik nog zelden op de werkvloer maar help ik Marleen en Wouter met de marketing. Extra leuk en waardevol om te doen als je het bedrijf zo goed kent en hebt gezien waar ze vandaan komen. Echt iets om trots op te zijn!”

Lees meer
 

Ria Klein Ikink

“De gezelligheid en het contact met de mensen vind ik het allerleukste. Wanneer ik zie dat gasten het naar hun zin hebben en als je dan ook achteraf nog de waardering en complimenten krijgt, dan krijg ik daar echt energie van.

Ik ben natuurlijk extra trots om mijn dochter zo te zien. Heel bijzonder hoe Marleen en Wouter samen, en natuurlijk het hele team, zoveel voor elkaar krijgen.

Soms draaien we hele grote klussen, voor wel duizend mensen, en dan is aan alles gedacht en loopt alles zo goed. Dat vind ik echt mooi om te zien.

Zelf sta ik het allerliefst achter de bar. Daar heb ik ervaring mee en daar is extra veel ruimte voor het contact met de mensen. We komen altijd op mooie plekken met super leuke gasten. Ik sta er iedere keer weer van te kijken hoe behulpzaam en aardig mensen zijn. Dat geldt trouwens voor zowel binnen het team als de gasten. Iedereen is vrolijk en gezellig en dat maakt het werken altijd weer een feestje.”

Lees meer
 

Gijs - alias Chef afwas

“Waar ik het best in ben? In gezellig zijn, haha. Ik werk nu al een tijdje bij de Fabulous Food Truck achter de schermen. Trucks in en uitpakken en de afwas doen. Ik had natuurlijk ook een krantenwijk kunnen nemen, maar dit is veel leuker. Vooral het samenwerken met collega’s vind ik heel fijn. Ik voel me best verantwoordelijk voor m’n werk, want ook de afwas moet gewoon goed gebeuren. Als ik soms een grote stapel heb en het dan in een paar uurtjes heb weggewerkt, dan ben ik echt wel trots.

Ik merk ook dat we echt als team werken en elkaar allemaal helpen. Het is ook heel fijn dat Marleen en Wouter zo makkelijk in contact zijn. Altijd spontaan en heel flexibel. Ik ben nu nog iets te jong, maar ik kan niet wachten totdat ik mee kan op klus!”

Lees meer