" "

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn op moment op zoek naar 2 nieuwe Fabulous medewerkers! Onze rollende keukens gaan heel Nederland door en daar hoort een goede voorbereiding bij. Wij zijn op zoek naar:

  • Fabulous schoonmaker bij ons op locatie in Aalten (uren in overleg)

Iedereen bij de Fabulous Foodtruck is essentieel voor het team en zo jij ook! Ben jij netjes, houd je van een opgeruimde ruimte en zie jij net die oneffenheden die een ander niet ziet? Dan zoeken wij jou!

Taken

Netjes houden van onze bedrijfshal, schoonmaak van onze trucks, onze bedrijfshal en af en toe een afwasje horen er allemaal bij.

  • De Fabulous alles-kunner maar dan achter de schermen! (Logistiek) 24-38 uur

Ben jij een handige man die graag mee denkt achter de schermen, van aanpakken weet en van nature overzicht hebt? Dan zoeken wij jou!

Taken

Van het sjouwen tot aan het bouwen van nieuwe trucks. Jij kunt alles! Voorbereiding is heel belangrijk zodat het op locatie allemaal goed kan lopen.

Stuur dan een bericht naar info@fabulousfoodtruck.nl

Lees meer

" Ik ben heel trots dat ik zo’n leuke werkplek kan creëren voor de jeugd. "

Marleen

“Waar ik echt heel blij van word is dat ik een leuke en leerzame werkplek kan creëren voor de jeugd. Ik weet nog hoe belangrijk mijn eerste baantje voor me was en ik vind het dan ook heel belangrijk dat jongeren een positieve eerste ervaring hebben met werken in een team. Het is heel gaaf dat er zoveel jongeren voor ons werken en dat ze het helemaal naar hun zin hebben. Soms krijgen we zelfs appjes van ouders om ons te bedanken dat we hun kinderen zo goed opvangen. Daar ben ik echt trots op!

Daarnaast vind ik het echt heerlijk dat ik zo’n afwisselend werk heb. Juist de combinatie van kantoorwerk, het werk op locatie en het contact met de gasten vind ik heel fijn. Zeker van het werk op locatie, in de frisse buitenlucht, geniet ik echt.”

Lees meer
Lees ons bedrijfsverhaal

" Ik geniet er het meeste van als de gasten na het feest of event onze klant bedanken voor de mooie dag. "

Wouter

“Ik geniet er het meeste van als de gasten na het feest of event onze klant bedanken voor de mooie dag en nog even benoemen dat de catering zo goed was. Dat geeft me altijd veel energie!

Toen we begonnen met de Fabulous Food Truck wilden we vooral een leuk bedrijf opzetten waar mensen gezellig kunnen werken, waar er waardering is voor wat je doet, veel afwisseling en waar we zouden kunnen werken op unieke locaties.

Het leuke is dat die insteek zich niet alleen vertaalt naar veel plezier binnen het team, maar ook zeker daarbuiten zorgt het voor meer plezier. Wij krijgen regelmatig terug van gasten dat ze kunnen zien en proeven dat we vol overgave aan het werk zijn. We dragen met onze gezelligheid en motivatie echt bij aan de unieke sfeer van het feest.

Naast een fijne werkomgeving was ons doel ook om een uniek horecabedrijf op te zetten waar minder voedsel wordt verspild. We zijn goed op weg om zero-waste te ondernemen en ondertussen doen we meer en meer aan duurzaamheid. Van het rijden op biodiesel tot aan het gebruik van lokale producten. Het is mooi om te zien hoe we stap voor stap steeds steeds bewuster worden en een positieve impact hebben op het milieu. Daar ben ik echt trots op!”

Lees meer
Lees ons bedrijfsverhaal
 

Ellen

“Wat ik het meest belangrijk vind aan een baan, is meteen het gevoel te hebben dat je je thuis voelt en jezelf mag zijn. Dit is precies wat ik voelde toen ik voor het eerst in gesprek ging met Marleen en Wouter”

Het leukste aan het werken bij de Fabulous Foodtruck vind ik de afwisseling in werkzaamheden én het fijne betrokken team waarmee je werkt.

Na 20 jaar gewerkt te hebben als boekhouder begon ik het sociale aspect te missen, het onder de mensen zijn. Ik vind het heel fijn dat ik bij de foodtruck het kantoorwerk mag afwisselen met het werken in de foodtruck en ook vanuit die kant het werkplezier en het samen werken aan een mooi en lekker eindproduct te mogen ervaren.

Bij zoveel gave klussen hoort natuurlijk ook structuur en stabiliteit. Ik zorg er graag voor dat alles op de achtergrond goed geregeld is zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Voorbereiding is het halve werk zeggen we! En als gasten aan het eind van de klus hun waardering uitspreken, dan weet je dat dit is waar je met zijn allen zo hard voor hebt gewerkt!”

Lees meer

" Hier kan ik me volledig richten op wat ik het liefst doe: met een team een gave beleving neerzetten die echt af is. "

Kevin

“Elke dag is anders. Geen klus is hetzelfde. De locatie is iedere keer weer een verrassing. Geen routine en niet de kans om vast te roesten. Dat vind ik zo tof aan het werk bij de Fabulous Foodtruck. Ondertussen werk ik alweer achttien jaar in de catering, maar hier kan ik me volledig richten op wat ik het liefst doe: met een team een gave totaalbeleving neerzetten die echt af is. 

Wat ik fijn vind, is dat ik zoveel vrijheid krijg. Ze laten me vrij en er is heel veel vertrouwen dat wat ik regel, goed gebeurt. Dat gevoel dat we het samen doen. Nieuwe ideeën uitwerken. Na een periode hard werken leven we weer op. Dat voelt goed! 

Het mooiste van m’n werk vind ik altijd wanneer alles samenkomt. Zeker omdat we de gerechten live op locatie maken en gasten kunnen zien wat we doen. En wat ik merk is dat het team veel ervaring heeft. Iedereen neemt verantwoordelijkheid en dat werkt erg soepel. Ik kijk uit naar de gave en grote klussen die eraan komen!”

Lees meer

" Bij de Fabulous Food Truck kan ik m’n creativiteit helemaal in de gerechten kwijt. "

Bryan

”Bij de Fabulous foodtruck kan ik mijn creativiteit helemaal in de gerechten kwijt. Vanaf moment 1 hebben Wouter en Marleen mij de vrijheid gegeven om als chef mijn gang te gaan! ‘Kom maar op met die nieuwe ideeën’ is wat ze zeiden toen ik begon.

Maar de voornaamste reden dat ik graag bij de Fabulous foodtruck werkt zit hem in de fijne sfeer. Vanaf de eerste dag voelde ik me thuis. Het vertrouwen dat ik krijg van Marleen en Wouter kreeg ik ook direct van het team. Iedereen maakt makkelijk contact en helpt elkaar verder. Dat maakt dat ik heel ontspannen kan werken.

Waar ik bij m’n voorgaande baan gewend was voornamelijk tussen vier muren te werken, maak ik nu alles mee. De eerste klus die ik draaide was een bruiloft en het was geweldig om te zien hoeveel plezier mensen hadden en dat je daar onderdeel van mag zijn. De mooiste complimenten die we krijgen van klanten en gasten zijn dat ze het bij niemand anders zo goed geregeld krijgen. De klant hoeft nergens naar om te kijken, de gasten zijn verbaasd van de kwaliteit die er uit een foodtruck rolt en wij als team krijgen telkens weer dat gevoel van waardering.”

Lees meer

" Het is te gek dat gasten keer op keer weer verbaasd zijn over wat er voor een mooie gerechtjes uit onze trucks komen. "

Pernille

“Waarom ik het zo leuk vind bij de Fabulous Food Truck? Hier krijg ik zoveel waardering en variatie. Marleen en Wouter geven mij veel verantwoordelijkheden en zorgen ervoor dat iedereen doet waar hij of zij blij van wordt én goed in zijn. Met mijn achtergrond in marketing, voeding en gezondheid vind ik het belangrijk dat we bewustere keuzes maken in ons menu. Ga het maar toepassen! zeggen Wouter en Marleen dan.

Ondertussen werk ik alweer een flinke tijd bij de Foodtruck en heb ik het bedrijf een mooie groei zien doormaken. Als leidinggevende wil ik dat alles op rolletjes loopt ha-ha. Naast dat we hard werken, hebben we dus ook weleens tijd voor een leuke woordgrap!

Geen dag is hetzelfde. Van de knusse en persoonlijke klussen op zondag naar de gave events waarbij alles tot in de puntjes geregeld moet zijn. Juist dat maakt het werk zo leuk. De ene keer sta ik samen met het team lekker te koken en de andere keer maak ik de mooiste koffies met latte art. Ik vind het echt tof dat we de gasten elke dag weer zo positief kunnen verrassen”.

Lees meer

" Door de Fabulous foodtruck vind ik de horeca zo leuk! "

Emma

” Vers van de pers kwam ik als 15 jarig meisje bij de Fabulous foodtruck binnen zonder enige ervaring maar wél de zin om te leren. Zo leuk dat ik het vond ben ik hierdoor zelfs de horeca opleiding gaan volgen.

Nu jaren later pak ik zelfs de leiding tijdens de grote klussen. Ik vind het vooral leuk dat we een enthousiast team hebben. Naast hard werken is er ook tijd voor geouwehoer en die combinatie zorgt voor een sterke band! Het werk gaat écht als vanzelf. Het allerliefst sta ik in de keuken om mooie gerechtjes te maken en laat ik de gasten niet weggaan zonder een lach op hun gezicht. Er samen een écht feestje van maken is voor mij het allerbelangrijkste”!

Lees meer

" ‘’Een lach zien bij de gasten door verwachtingen te overtreffen, daar draait het voor mij om.’ "

Jessica

” Inmiddels ben ik alweer 8 jaar op mijn plek bij de Fabulous Foodtruck en heb ik mijzelf in de loop van de tijd ontwikkelt tot echte foodtrucker. Vanaf moment één kreeg van Wouter & Marleen alle vertrouwen, en door de jaren heen de vrijheid om eigen klussen te draaien en mijn eigen touch toe te voegen aan het werk.

De afwisseling en het hechte team aan collega’s maken dat ik er nog steeds zoveel plezier in heb! Van jong tot oud met ieder zijn of haar eigen kwaliteiten zodat er van elkaar geleerd kan worden.

Het liefst sta ik als cheffie Janzn in de keuken de lekkerste gerechtjes te maken. Ik ben een echte perfectionist, dus alle gerechtjes worden ‘op en top’ meegegeven aan de gasten, want ‘het oog wil ook wat’. 😉 Bovendien geniet ik van alle complimentjes die achteraf gegeven worden. Er is niks leukers dan de bevestiging krijgen waar je met z’n allen keihard voor hebt gewerkt!

Samen maken we een bijzondere gelegenheid nog een beetje specialer”.

Lees meer

" De afwisseling in klussen vind ik heerlijk! "

Wietse

” Geen dag is hetzelfde! De afwisseling tussen de klussen is heerlijk. De ene keer sta je in Rotterdam bij een groot bedrijf, en de andere keer staan we tussen de hossende Achterhoekers. Voordat ik bij de Fabulous Foodtruck kwam, werkte ik al een tijdje in de horeca maar de honger naar het echte catering werk heeft me bij Fabulous Foodtruck gebracht.

Achter de bar staan vind ik het allerleukst om te doen. Het contact met de mensen en de samenwerking met mijn collega’s maakt dat we onze gasten altijd weer op een positieve manier blijven verrassen! Qua koken leer ik nog elke dag bij. Op het begin was ik geen keukenprins, maar bij hier word je echt geholpen om je zelf te ontwikkelen. Zelfs Bryan laat me nu koken”!

Lees meer

" Ik ben echt gegroeid door dit werk! "

Ilse

” Het allerliefst sta ik achter de bar. Ik ben gegroeid door dit werk, want ik was altijd best verlegen, maar achter de bar moet je wel contact maken. Mensen aanspreken, een praatje maken. Dat is eigenlijk heel leuk. Ook omdat gasten vaak zo positief zijn over wat we doen.

Ik voelde me direct thuis toen ik bij de Fabulous Food Truck kwam werken. Hoewel ik nog niet veel mensen kende, viel het me op dat iedereen geïnteresseerd en open was. Het is altijd super gezellig! En ik ben er ook trots op dat we samen zulke gave klussen neerzetten. Als er iets tegenzit of anders loopt dan verwacht, lossen we het altijd heel snel op. We zijn echt op elkaar ingespeeld.

Op dit moment werk ik meer in de keuken en stap voor stap nemen ze me mee en leren ze me snijden en kleine klusjes in de keuken doen. Het werk is daardoor afwisselend en ook de plekken waar we werken zijn afwisselend. Dan weer een bruiloft, een bedrijfsfeest of een bijzondere locatie. Dat maakt het echt een leuke bijbaan!”

Lees meer

" Ik mag me hier helemaal uitleven in de opbouw! "

Jochem

” Wat ik echt gaaf vind aan dit werk, is dat we vanuit het niets in anderhalf uur tijd iets heel feestelijks opbouwen! Of het nu een bedrijfshal is, of een grasvlakte, we zetten een super gezellige sfeer neer. En dat we dan ook nog iets lekkers maken waar gasten positief op reageren, dat maakt het helemaal leuk!

Ik had al vijf jaar horeca-ervaring, maar bij de Food Truck werken is echt anders. Het is altijd een verrassing waar we terechtkomen en alle collega’s zijn zo gemotiveerd. Iedereen voelt zich verantwoordelijk om er echt een mooi feest van te maken en alles eruit te halen wat erin zit. Dat komt denk ik omdat we ook veel verantwoordelijkheid krijgen. Als je met z’n allen een bruiloft draait of een ander bijzonder feest, dan wil je gewoon dat het slaagt. Gasten zijn eigenlijk ook altijd enthousiast en nemen vaak de moeite om complimenten te geven. Aan de truck of later in de mail. Dat wordt ook naar ons doorgestuurd en dat motiveert nog weer extra.

De eerste keer dat ik meeging, mocht ik direct meedenken over hoe we alles mochten opbouwen. Hoe kunnen we het nog mooier maken? In overleg kan alles en al vanaf de eerste dag voelt het alsof ik met ideeën mag komen en ze ook werkelijk mag uitvoeren.”

Lees meer

" Hier krijg ik vertrouwen en daardoor krijg ik meer zelfvertrouwen. "

Anouk

” Ik vond het best spannend toen ik ging solliciteren bij de Fabulous Food Truck voor het werk in de keuken, maar direct in het gesprek werd ik door Marleen al op m’n gemak gesteld. Hier mag ik leren en word ik meegenomen in het werk.

Sindsdien ben ik echt gegroeid. Ik ben veel spontaner geworden, omdat ik moest leren met de gasten een praatje te maken. Dat heeft me zelfvertrouwen gegeven. Verder vind ik het werk zo leuk omdat ik veel vrijheid en vertrouwen krijg.

Als ik van vriendinnen hoor dat ze met tegenzin naar het werk gaan, dan herken ik dat helemaal niet. Ik heb er altijd zin in! Dat komt door het leuke team en de fijne sfeer onderling, maar ook de positieve reacties die we krijgen van de gasten. Dat motiveert en dan denk ik, dit gaat goed!

Ik zeg ook weleens tegen vriendinnen, kom hier maar werken!”

Lees meer

" Eigenlijk vind ik alles leuk om te doen! "

Diede

“Ik voel me echt thuis bij de Fabulous Food Truck. Ik merk vaak echt verschil met baantjes van vriendinnen, en dan ben ik heel blij dat ik hier mag werken. Het is namelijk heel gezellig en er is altijd een goede sfeer op het werk.

Naast de gezelligheid krijg ik ook veel vrijheid waardoor ik ook wel echt geleerd heb om zelfstandige keuzes te maken. Ik krijg veel vertrouwen in het werk van Marleen en Wouter. Het moet wel goed gebeuren, maar ze leggen alles duidelijk uit en we mogen fouten maken. Ook denken ze altijd met me mee qua planning omdat ik natuurlijk ook nog naar school ga.

Eigenlijk alles vind ik wel leuk om te doen, maar ik denk dat wraps & taco’s toch wel mijn favoriete gerechten zijn! Ik vind het echt leuk om nieuwe gerechten te leren, maar naast gerechten leer ik ook veel andere dingen. Doordat ik hier ben gaan werken ben ik toch wel een stuk socialer geworden. Ik kan namelijk steeds gemakkelijker (ook met onbekenden) lekker wegkletsen!”

Lees meer

" Samen ergens naartoe leven en iets moois neerzetten, dat vind ik het allerleukst aan dit werk.  "

Anjeta

“Ondertussen werk ik alweer 4,5 jaar voor de Fabulous Foodtruck. Het moment dat ik eindelijk mee mocht op klus vond ik ontzettend gaaf omdat ik kon zien waarvoor we het allemaal deden. De organisatie eromheen en ook iedereen in het team is belangrijk en dat horen we ook regelmatig van Wouter & Marleen. Daarom vind ik het werk bij de Fabulous Food Truck ook zo fijn, want je doet het echt samen. 

Het leukste van de foodtruck vind ik toch wel de gave feesten en locaties waar we mogen staan. Je werkdag is nooit hetzelfde, je aanpassen aan de mensen en locatie maakt dat je als team flexibel moet kunnen zijn en snel moet kunnen schakelen. Ik vind zowel achter de bar staan als in de truck erg leuk om te doen, de afwisseling maakt het voor mij uitdagend!

Door de jaren heen heb ik veel meer handigheid gekregen in het snijden en natuurlijk het koken, wat thuis ook wel heel handig is😉 Naast dat ik veel inspiratie opdoe, kom ik zelf ook met ideeën en dat wordt altijd gewaardeerd!”

Lees meer

" Het leuke is dat het werk bij de Fabulous Food Truck erg varieert "

Gabi

“Ik werk op het moment in de afwas bij de Fabulous Food Truck. Supergezellig, want ik werk vaak samen met vriendinnen en leuke collega’s. Het werk varieert heel erg, want naast de afwas, mag ik ook al regelmatig meehelpen bij andere taken achter de schermen. De trucks schoonmaken, wat snijwerk in de keuken of het inpakken van pakketjes. Van Marleen en Wouter krijg ik al veel vertrouwen en vrijheid om zelfstandig te werken, dus dat is fijn.

Ik voel me ook echt onderdeel van het team. Toen ik er nog maar net werkte, mocht ik al mee op personeelsfeest en zo heb ik iedereen goed leren kennen. Ik kijk er heel erg naar uit om in de toekomst ook mee te gaan op de klussen.”

Lees meer

" Bij de Fabulous Food Truck voel ik me echt gewaardeerd. "

Ella 

“Bij de Fabulous Food Truck voel ik me echt gewaardeerd. Marleen en Wouter zijn altijd blij als ik kom en dat motiveert me. Op het begin werkte ik in de afwas en wist ik eigenlijk helemaal niet zo goed wat er verder allemaal gebeurde om me heen. Op de eerste klussen dat ik mee ging vond ik het best spannend, want het is altijd een verrassing waar we weer terechtkomen. Dit maakt het werk ook juist leuk. Het is heel afwisselend en we maken er als team altijd iets moois van!

Momenteel ben ik ook bezig met de opleiding tot Zelfstandig werkend kok. Fabulous foodtruck heeft me echt de leukste kant van het horeca vak laten zien. Het werk in een vast restaurant keuken is heel anders dan de keuken in de truck. Hier heb je bij elke klus andere gerechten, een kleinere werkruimte (lekker knus) en je hebt natuurlijk ook veel meer contact met de gasten.

Hoe snijd je eigenlijk een ui? De eerste basis snijtechniek heb ik hier geleerd en misschien wel het allerbelangrijkste; hoe je het voorkomt dat je je zelf snijdt. Daardoor ben ik er ook achter gekomen dat ik eigenlijk best precies ben. Zo heeft iedereen hier zijn kwaliteiten en vullen we elkaar goed aan! Wat ik het liefste doe is iedereen blij maken door de mooiste gerechtjes te maken. Ik hoop nog heel veel leuke klussen mee te mogen draaien en een leuke tijd hier te hebben met z’n allen.”

Lees meer
 

Geke

“Toen ik voor het eerst in de keuken stond, vond ik dat best spannend. Wat staat me allemaal te wachten en waar gaan we allemaal heen? Juist dat vind ik nu het allerleukste aan het werken bij de Fabulous Foodtruck. Elke klus is anders en samen met het team maken we elke klus bijzonder!

Het werk is super afwisselend. Tijdens dat je aan het koken bent, ben je ook in contact met de gasten. Hierdoor ben ik veel socialer geworden en heb ik echt veel meer vertrouwen in mezelf gekregen. Als team werken we heel goed samen en dat zien de gasten!”

Lees meer

" ''We willen allemaal een mooie klus neerzetten, waarbij iedereen het naar de zin heeft'' "

Magda

” Wat ik echt opvallend vind bij de Fabulous Foodtruck is de collegialiteit. Als ‘nieuweling’ in de horeca werd ik heel open ontvangen en krijg ik alle ruimte om nieuwe dingen te leren. We doen het echt samen, en dat maakt het werk zo leuk. Je krijgt altijd wel de vraag van een collega of het allemaal wel lukt, of iemand ergens mee kan helpen. Wat hieraan bijdraagt, is het verantwoordelijkheidsgevoel van de teamleden. We willen allemaal een mooie klus neerzetten, waarbij de mensen het naar hun zin hebben. Marleen en Wouter hebben een cultuur gecreëerd waarin iedereen het fijn heeft en dat stralen we uit naar de gasten. 

Nog een ander leuk aspect van het werk vind ik dat het zo afwisselend is. Na jaren op kantoor te hebben gewerkt, is het nu echt genieten als we onze trucks in een lange rij parkeren in het bos, voor een gaaf feest. Of juist midden in Rotterdam of ergens op een vliegveld. Geen dag of plek is hetzelfde. En als we dan met z’n allen de gasten ‘t na ‘t zin hebben gemaakt, dan word ik daar heel vrolijk van”!

Lees meer

" Bij de Fabulous Food Truck leer ik telkens iets nieuws "

Nienke

“Bij de Fabulous Food Truck leer ik telkens iets nieuws. Op het moment werk ik in de afwas, maar het werk is heel erg afwisselend. Zo mag ik soms ook helpen in de keuken of bijvoorbeeld met de feestdagen de borrelpakketjes maken.

Marleen en Wouter zijn ook super vriendelijk en helpen altijd als je iets nodig hebt. Sowieso is het erg gezellig tijdens het werk en heb ik het gevoel helemaal onderdeel te zijn van het team. Ik denk ook omdat ik m’n collega’s tijdens het personeelsfeest allemaal goed heb leren kennen. Tot nu toe vind ik al m’n werk leuk en afwisselend en het lijkt me extra leuk om straks ook op klus te mogen.”

Lees meer

" Hier heb ik een sterk teamgevoel gevonden. "

Tygo

Ik had zin om te gaan werken en was op zoek naar een plek met een sterk teamgevoel. Dat heb ik hier gevonden! Bij de foodtruck werk je echt met elkaar.

Het leukst vind ik dan ook het werken met collega’s. In het begin was dat best even zoeken, want ik sta veel in de afwas en dan zie je sommige teamleden maar af en toe. Maar ondertussen heb ik iedereen wel ontmoet en leren we elkaar beter kennen. Tijdens het werk is er altijd veel ruimte om te grappen. We werken hard, maar de sfeer is gezellig. Het valt me op dat de sfeer hier nooit negatief is. Dat maakt een groot verschil. Normaal durf ik niet zo snel iets te vragen, maar hier heb ik daar geen probleem mee. Je voelt dat iedereen elkaar wil helpen en geïnteresseerd is in elkaar.

Zo af en toe mag ik al mee op klus. Echt gaaf om te mogen helpen op een bruiloft bijvoorbeeld. En zo leer ik ook telkens wat bij. Ik word hier uitgedaagd om zelf goed na te denken over hoe ik fijn kan werken. En ik heb ontdekt dat ik koken heel leuk vind. Thuis ben ik ook steeds vaker aan het prutsen in de keuken, dus daar wil ik nog wel meer mee.

Lees meer

" Ik stop altijd alle liefde en aandacht in de gerechtjes die ik maak. "

Koen

“Ik stop altijd alle liefde en aandacht in de gerechtjes die ik maak. Een perfect gebakken beefburger of met aandacht een heerlijke pizza aftoppen” Dat vind ik zo leuk om te doen en als mensen dan hun waardering uitspreken is dat helemaal te gek! Ik krijg vaak terug dat gasten zien hoeveel plezier ik in m’n werk heb en dat het wel een sterrenrestaurant lijkt. Daar haal ik echt voldoening uit.

Ik weet nog hoe spannend ik het vond om de eerste keer bij Marleen en Wouter aan te bellen met de vraag of ik voor ze kon werken. Vele jaren later weet ik wat er, ook achter de schermen, voor nodig is om een grote catering te draaien. Er zit zoveel voorbereiding en organisatie in. Daardoor heb ik nog meer respect gekregen voor Marleen en Wouter. Want hoe druk het ook is, alles staat altijd klaar en is perfect geregeld en ondertussen zijn ze ook nog eens heel flexibel met werktijden en fijn naar het personeel.

Ik ben er echt trots op dat ik bij zo’n leuk bedrijf werk. Zeker als we grote klussen draaien met het hele team. Er is zoveel ruimte voor grapjes en geouwehoer maar ondertussen werken we keihard en krijgen we zoveel voor elkaar. Dan denk ik echt, wow, we doen het maar mooi.”

Lees meer

" Het leukst aan m'n werk vind ik het sociale aspect. "

Jort

“Wat ik het leukst vind aan m’n werk bij de Fabulous Food Truck is het sociale aspect. Je bent altijd op een feestje, mensen zijn vrolijk en nadat we ze lekker eten hebben geserveerd zijn ze nog vrolijker. Ook met de collega’s is het super gezellig. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte om samen te ouwehoeren. Zo maken we lange dagen terwijl de tijd voorbij vliegt. 

Ik had al horeca-ervaring, maar hier heb ik voor het eerst ook leren koken. Met goede leermeesters als Kevin, Bryan, Marleen en Wouter pikte ik het snel op en nu vind ik het zelfs leuk om ook thuis in de keuken te staan. 

Ik ben in het voorjaar van 2022 begonnen met deze baan, maar heb al flink wat klussen gedraaid. Wat me opvalt, is hoe stevig het team staat. Dat komt echt omdat Marleen en Wouter zo betrokken zijn en zelf ook met ons meewerken. Als er iets is, kun je altijd bij ze terecht en er wordt met iedereen respectvol omgegaan. Ik voelde me direct onderdeel van het team.”

Lees meer

" Ik zie dit werk niet eens als werk. De tijd vliegt! "

Elise

“Ik hou heel erg van koken en ben altijd met eten bezig. Ik heb zelfs een Instagram account over eten, dus dat ik dit bij de Fabulous Food Truck als werk kan doen is te gek! 

Ik had al eerder bij foodtrucks gewerkt, maar de Fabulous Food Truck is echt anders. Omdat het meer catering is hebben we veel meer contact met de gasten en kunnen we echt mooie dingen maken. Veel meer afwisseling betreft werk, gasten en tijd voor interactie met de gasten. 

Ik hoorde van vriendinnen die er al werkten alleen maar goede verhalen, dus ik had maanden van tevoren al aangeven dat ik graag wilde komen werken, om verzekerd te zijn dat ik aan de slag kon, haha. Dat was de moeite waard, want ik zie dit werk niet eens als werk. De tijd vliegt! Ik kom, doe wat ik leuk vind met een gezellig team en ga blij naar huis. 

Waar ik tot nu toe het meest trots op was? Ik vind het te gek dat als ik met nieuwe recepten kom, ze die ook werkelijk gebruiken. Zo voelt het alsof ik echt iets bijdraag. Maar het allerleukste was dat ik samen met een collega de keuken mocht draaien terwijl Wouter de bar deed. Dat wij dat vertrouwen kregen, dat vond ik wel heel bijzonder!”

Lees meer

" Dit werk is heel sociaal en het team heel leuk! "

Puck

” Dit baantje is echt iets anders dan de meeste van m’n vrienden hebben. Het werk is hartstikke sociaal en het team heel leuk. Op dit moment werk ik nog in de afwas en dat is gezellig omdat er ook bekenden van me werken en ik steeds meer collega’s leer kennen.

Op termijn zou ik heel graag mee willen op klus om in de keuken te werken. Voor m’n gevoel rol ik er wel een beetje in door met iedereen in contact te komen en ik voel me al onderdeel van het team. Zo was ik er ook bij tijdens een groot feest voor het jubileum van de Food Truck. Dat was heel gezellig!”

Lees meer

" Als we complimenten krijgen van opdrachtgevers, ben ik ook wel een beetje trots! "

Jordi

”Het fijne aan dit werk, is dat je het meestal samen doet. Hiervoor had ik een krantenwijk, dat is toch anders. Op dit moment werk ik in de afwas en dan kun je gezellig kletsen met de anderen.

Ondanks dat ik nog niet mee ga op klus, zit ik al wel in de groepsapp en daar komt van alles voorbij. Zo worden er regelmatig complimenten van opdrachtgevers gedeeld en dan ben ik ook wel een beetje trots. We doen het toch met z’n allen als team.

Het lijkt me superleuk om in de toekomst mee te gaan op klus en meer te leren over koken. We worden ook allemaal altijd wel gevraagd om mee te denken over gerechtjes bijvoorbeeld.

Een van de leukste momenten tot nu toe was toch wel de vakantieborrel. De meeste collega’s waren er bij en zo hebben we elkaar echt een beetje beter leren kennen.”

Lees meer

" Soms denk ik echt, dit ging zo gaaf! Alles klopte. En dan ben ik zo trots. "

Dinie - alias Chef Burger

“We hebben de start samen meegemaakt. Als moeder van Wouter stond ik vanaf het begin klaar en heb ik gezien hoe hard Marleen en Wouter hebben gewerkt om te komen waar ze nu zijn. Als familie ben ik natuurlijk extra betrokken en voelt het heel goed als ik ze kan helpen.

Het liefst ben ik achter de schermen voor ze bezig. De was doen, afwassen, de hond oppassen, dat soort dingen. Maar zo af en toe ga ik ook mee op klus. Als ze me vragen dan weet ik dat ik echt nodig ben.     Ik vind het dan ook heel fijn dat ik iets voor ze kan doen. Meestal ben ik Chef Burger en zorg ik dat de broodjes allemaal vers zijn belegd. Het grappige is dat dit werk me wel eens herinnerd aan m’n werk in de kraamzorg. Altijd op een andere locatie aan het werk met verschillende mensen en dat maakt het zo ontzettend leuk.

Ik sta er telkens weer van te kijken hoe enthousiast de gasten zijn. We doen gewoon ons werk zo goed als we kunnen maar als mensen dan helemaal onder de indruk zijn dan ben ik me er weer van bewust dat we echt iets bijzonders neerzetten met z’n allen. Ik denk dat het gemotiveerde team hier een heel belangrijke rol in speelt. Iedereen helpt elkaar en werkt hard en Marleen en Wouter zijn hier ook een voorbeeld in. We doen het echt samen. Wouter zegt wel eens, als iemand iets niet goed doet, komt dat omdat ik het niet goed heb uitgelegd en dat laat zien dat we elkaar nooit afvallen. Ik ben echt super trots op wat Marleen en Wouter samen hebben neergezet.”

Lees meer

" Ik vind het echt leuk dat ik een steentje kan bijdragen voor m’n zoon. "

Henk - alias back-up Henk

“Je kan mij wel een beetje zien als de koeriersdienst voor de Fabulous Food Truck, haha. Het allerliefst ben ik ook op de achtergrond aan het werk. Ik breng en haal bijvoorbeeld de trucks naar en van locatie en help met de opbouw. Verder breng ik het personeel naar huis of naar de trein en kom ik extra producten op locatie leveren als dat nodig is.

Wouter vind het altijd fijn om wat achter de hand te hebben en ik ben blij dat ik iets voor m’n zoon kan doen.

Ik ben hier ook hartstikke flexibel en kan altijd opgetrommeld worden. Het is wel heel fijn om te merken dat het zo gewaardeerd wordt, want dat laat Wouter altijd wel blijken.”

Lees meer

" Ik heb hier de fijnste werkgevers van alle baantjes die ik heb gehad. "

Koen

“Ik heb hier de fijnste werkgevers van alle baantjes die ik heb gehad. Van Marleen en Wouter krijg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Ik stel ook altijd veel vragen omdat ik het graag goed wil doen en zo leer ik telkens weer wat bij. Dat moet ook, want het concept blijft niet stilstaan. Ik werk nu alweer een paar jaar bij de Fabulous Food Truck en ik ben iedere keer weer blij dat ik hier mag werken. Zeker als we in een korte tijd veel grote klussen draaien, dan ben ik echt trots op wat we neerzetten met z’n allen. Hoe druk het ook is, de sfeer is altijd gezellig! En ik kan ook met iedereen goed opschieten. We staan allemaal voor elkaar klaar.

Behalve op klus, worden we daarbuiten ook betrokken bij dingen. Zo hebben we wel eens een food challenge, waarmee we allemaal zelf nieuwe gerechtjes mogen bedenken. Het is vooral heel gezellig maar laat ook zeker over en weer de betrokkenheid zien. Voor mij zijn trouwens de pasta en risotto nog altijd favoriet. Haha, ik houd duidelijk van Parmezaanse kaas.”

Lees meer

" Er is een heel sterk teamgevoel omdat we allemaal gelijk zijn op de werkvloer. "

Marit

“Het werk hier is niet te vergelijken met andere horeca baantjes die ik heb gehad. We komen telkens op verschillende plekken met verschillende gasten. Iedere klus is daarom anders en er is een heel sterk teamgevoel. We zijn namelijk allemaal gelijk en doen het werk echt samen.

Als we een grote klus draaien waar we alles mogen verzorgen dan vind ik dat het allerleukste. Het eten, de drank, koffiebar, mooie aankleding. Alles komt dan samen. Zo verzorgen we bijvoorbeeld festival bruiloften en dan ben ik echt trots op wat we neerzetten. Het is dan ook heel fijn om met Marleen, Wouter en George te werken omdat ze allemaal zo open zijn en hun waardering uitspreken.

Het liefst sta ik in de keuken en maak ik telkens verschillende gerechtjes. Wat ik zelf het allerliefste eet? De gele curry. Die is zo lekker.”

Lees meer

" Het maakt me echt trots als ik zie hoe gasten aan het genieten zijn van ons eten. "

Bonne

“Het is iedere keer weer een verrassing waar je komt te werken en dat maakt dit werk zo leuk. Geen werkdag is hetzelfde. Ik ben ook echt een beetje het manusje van alles en spring bij waar het nodig is; bar, keuken, ik vind het allemaal even leuk. Zolang ik maar lekker bezig kan zijn.

Waar we ook komen, er is altijd iets leuks te doen, we zijn altijd lekker druk met het team, mensen zijn blij en we krijgen de complimenten dan ook rechtstreeks. Het maakt me echt trots als ik zie hoe gasten aan het genieten zijn van ons eten. 

Ondertussen voelt het hele team eigenlijk als een groep vrienden. Het is altijd gezellig en ook het contact met Marleen en Wouter is super fijn. Ze staan altijd open voor input en als je iets nieuws wilt leren dan maken ze ook tijd om het uit te leggen. Sinds ik hier werk heb ik echt veel geleerd over koken en vind ik het zelfs leuk om m’n vriendin af en toe te verrassen met een nieuw gerecht!”

Lees meer

" De Fabulous Food Truck is echt een familiebedrijf. Als je nog geen familie bent, dan word je het voor je gevoel wel. "

Jantien - afdeling marketing

“Ik ben bij de Fabulous Food Truck gestart om mijn zus (Marleen) en haar vriend (Wouter) af en toe te ondersteunen of uit de brand te helpen op drukke dagen. Uiteindelijk vond ik het werk zo leuk dat ik steeds vaker met ze mee op pad ging. Toen ik m’n kantoor baan opzegde en voor mezelf aan de slag ging, kon ik het zittende werk lekker afwisselen met fysiek werk in een team. En dat is precies wat de Fabulous Food Truck zo bijzonder maakt. Het team.

Ik heb door de jaren heen behoorlijk wat baantjes gehad, maar nergens was zo’n sterk team-gevoel als bij de Fabulous Food Truck. Nu is het natuurlijk ook familie van me, maar ik heb het vermoeden dat het ook voor de andere teamleden voelt als familie. Iedereen is geïnteresseerd in elkaar en staat voor elkaar klaar. Dat is ook nodig wanneer je werkt onder druk. Want ondanks dat het altijd gezellig is, vergeten we nooit dat er ook hard gewerkt moet worden. Ik denk dat we juist ons werk zo goed doen omdat er zo’n sterk onderling vertrouwen en respect is.

Ondertussen sta ik nog zelden op de werkvloer, maar help ik Marleen en Wouter met de marketing. Extra leuk en waardevol om te doen als je het bedrijf zo goed kent en hebt gezien waar ze vandaan komen. Echt iets om trots op te zijn!”

Lees meer