" Ik ben heel trots dat ik zo’n leuke werkplek kan creëren voor de jeugd. "

Marleen

“Waar ik echt heel blij van word is dat ik een leuke en leerzame werkplek kan creëren voor de jeugd. Ik weet nog hoe belangrijk mijn eerste baantje voor me was en ik vind het dan ook heel belangrijk dat jongeren een positieve eerste ervaring hebben met werken in een team. Het is heel gaaf dat er zoveel jongeren voor ons werken en dat ze het helemaal naar hun zin hebben. Soms krijgen we zelfs appjes van ouders om ons te bedanken dat we hun kinderen zo goed opvangen. Daar ben ik echt trots op!

Daarnaast vind ik het echt heerlijk dat ik zo’n afwisselend werk heb. Juist de combinatie van kantoorwerk, het werk op locatie en het contact met de gasten vind ik heel fijn. Zeker van het werk op locatie, in de frisse buitenlucht, geniet ik echt.”

Lees meer
Lees ons bedrijfsverhaal

" Ik geniet er het meeste van als de gasten na het feest of event onze klant bedanken voor de mooie dag. "

Wouter

“Ik geniet er het meeste van als de gasten na het feest of event onze klant bedanken voor de mooie dag en nog even benoemen dat de catering zo goed was. Dat geeft me altijd veel energie!

Toen we begonnen met de Fabulous Food Truck wilden we vooral een leuk bedrijf opzetten waar mensen gezellig kunnen werken, waar er waardering is voor wat je doet, veel afwisseling en waar we zouden kunnen werken op unieke locaties.

Het leuke is dat die insteek zich niet alleen vertaalt naar veel plezier binnen het team, maar ook zeker daarbuiten zorgt het voor meer plezier. Wij krijgen regelmatig terug van gasten dat ze kunnen zien en proeven dat we vol overgave aan het werk zijn. We dragen met onze gezelligheid en motivatie echt bij aan de unieke sfeer van het feest.

Naast een fijne werkomgeving was ons doel ook om een uniek horecabedrijf op te zetten waar minder voedsel wordt verspild. We zijn goed op weg om zero-waste te ondernemen en ondertussen doen we meer en meer aan duurzaamheid. Van het rijden op oud frituurvet, tot biogas maken van etensresten en het gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen. Het is mooi om te zien hoe we stap voor stap steeds groener worden en een positieve impact hebben op het milieu. Daar ben ik echt trots op!”

Lees meer
Lees ons bedrijfsverhaal

" Hier kan ik me volledig richten op wat ik het liefst doe: met een team een gave beleving neerzetten die echt af is. "

Kevin

“Elke dag is anders. Geen klus is hetzelfde. De locatie is iedere keer weer een verrassing. Geen routine en niet de kans om vast te roesten. Dat vind ik zo tof aan het werk als cateraar. Ondertussen werk ik alweer vijftien jaar in de catering en had ik zin in een nieuwe uitdaging. Zo kwam ik bij de Fabulous Food Truck terecht. Hier kan ik me volledig richten op wat ik het liefst doe: met een team een gave beleving neerzetten die echt af is. 

Wat ik fijn vind, is dat ik zoveel vrijheid krijg. Ze laten me los en er is heel veel vertrouwen dat wat ik regel, goed gebeurt. Op dit moment ben ik het bedrijf nog aan het leren kennen en ik merk dat we er allemaal energie van krijgen. Dat gevoel dat we het samen doen. Nieuwe ideeën uitwerken. Na een zware periode leven we weer op. Dat voelt goed! 

Het mooiste van m’n werk vind ik altijd wanneer alles samenkomt. Zeker omdat we de gerechten live op locatie maken en gasten kunnen zien wat we doen. En wat ik merk is dat de teamleden van de Fabulous Food Truck allemaal veel ervaring hebben. Iedereen neemt verantwoordelijkheid en dat werkt erg soepel. Ik kijk uit naar de gave en grote klussen die eraan komen!”

Lees meer

" Bij de Fabulous Food Truck kan ik m’n creativiteit helemaal in de producten kwijt. "

Bryan

“Bij de Fabulous Food Truck kan ik m’n creativiteit helemaal in de producten kwijt. Marleen en Wouter geven me vanaf het begin al alle vrijheid en ik kan mijn rol als chef echt pakken door telkens met nieuwe gerechtjes te komen. ‘Kom maar op met de nieuwe ideeën’, zeiden ze toen ik begon. 

Maar de voornaamste reden dat ik graag bij de foodtruck werkt zit hem in de fijne sfeer. Vanaf de eerste dag voelde ik me thuis en het vertrouwen dat ik krijg van Marleen en Wouter kreeg ik ook direct van het team. Iedereen maakt makkelijk contact en helpt elkaar verder. Dat maakt dat ik heel ontspannen kan werken.

Waar ik bij m’n voorgaande baan gewend was voornamelijk tussen vier muren te werken, maak ik nu alles mee. De eerste klus die ik draaide was een bruiloft en het was geweldig om te zien hoeveel plezier mensen hadden en dat je daar onderdeel van mag zijn. De mooiste complimenten die we krijgen van klanten en gasten zijn dat ze het bij niemand anders zo goed geregeld krijgen. De klant hoeft nergens naar om te kijken, de gasten zijn verbaasd van de kwaliteit die er uit een foodtruck rolt en wij als team krijgen telkens weer dat gevoel van waardering.”

Lees meer

" Ik stop altijd alle liefde en aandacht in de gerechtjes die ik maak. "

Koen - alias Cheffie

“Ik stop altijd alle liefde en aandacht in de gerechtjes die ik maak. Een perfect gebakken beefburger of met aandacht een heerlijke pizza aftoppen” Dat vind ik zo leuk om te doen en als mensen dan hun waardering uitspreken is dat helemaal te gek! Ik krijg vaak terug dat gasten zien hoeveel plezier ik in m’n werk heb en dat het wel een sterrenrestaurant lijkt. Daar haal ik echt voldoening uit.

Ik weet nog hoe spannend ik het vond om de eerste keer bij Marleen en Wouter aan te bellen met de vraag of ik voor ze kon werken. Ik begon toen achter de schermen, wat ik heel fijn vond want zo kon ik er langzaam inrollen. Ze gaven me echt de kans om me in mijn eigen tempo te ontwikkelen en op deze manier leerde ik het bedrijf goed kennen. Ik weet wat er, ook achter de schermen, voor nodig is om een grote catering te draaien. Er zit zoveel voorbereiding en organisatie in. Daardoor heb ik nog meer respect gekregen voor Marleen en Wouter. Want hoe druk het ook is, alles staat altijd klaar en is perfect geregeld en ondertussen zijn ze ook nog eens heel flexibel met werktijden en fijn naar het personeel.

Ik ben er echt trots op dat ik bij zo’n leuk bedrijf werk. Zeker als we grote klussen draaien met het hele team. Er is zoveel ruimte voor grapjes en geouwehoer maar ondertussen werken we keihard en krijgen we zoveel voor elkaar. Dan denk ik echt, wow, we doen het maar mooi.”

Lees meer

" Het is te gek dat gasten keer op keer weer verbaasd zijn over wat er voor een mooie gerechtjes uit onze trucks komen. "

Pernille

“Waarom ik het zo leuk vind bij de Fabulous Food Truck? Hier krijg ik zoveel waardering en respect, zowel binnen het team als van de gasten. Marleen en Wouter geven me veel verantwoordelijkheden en vertrouwen. Zo draai ik ook wel eens klussen alleen en mag ik regelmatig de beslissingen maken in de keuken. In het begin was ik daar wat onzeker over, maar dan zei Marleen, “Pernil, dit kun jij gewoon.” Iedere keer pakt het weer goed uit en daar krijg je zelfvertrouwen van. Marleen en Wouter blij, de gasten blij en ik super trots natuurlijk.

Ondertussen werk ik alweer een aantal jaar bij de Food Truck. In het begin was ik nog wat sceptisch kan ik me herinneren. Ik dacht aan een food truck als de trucks op de festivals met veel massaverkoop. Gelukkig kwam ik er al snel achter dat het hier helemaal anders gaat. We hebben zoveel verschillende gerechten, allemaal vers bereid. Soms verzorgen we ons streetfood arrangement en draaien we op volle toeren maar ook vaak genoeg maken we prachtige hapjes en kleine gerechtjes en serveren we alles mooi uit. Juist die afwisseling is helemaal te gek en daar heb ik echt veel van geleerd.

Een van m’n leukste herinneringen is misschien wel toen ik samen met een collega een klus ging draaien en mensen van te voren een beetje sceptisch waren. Kwamen we aan als twee blonde meiden met een grote truck en ze riepen al dat ze frikandellen en patat wilden. Maar toen we eenmaal het eten presenteerden waren ze allemaal verbaasd. Zulke mooie en lekkere hapjes. Iedereen was super enthousiast. Dat we gasten zo positief kunnen verrassen, dat vind ik echt te gek!”

Lees meer

" Mijn grootste motivatie haal ik uit tevreden gasten. "

Jessica - alias Janznn

“Mijn grootste motivatie haal ik uit tevreden gasten. Als alle gasten blij zijn en we na afloop met het team een drankje doen, dan denk ik altijd, dat hebben we weer mooi gedaan!

Een vriendin van me werkte al bij de Fabulous Food Truck en ik hoorde altijd zulke leuke verhalen. Toen ze nieuw personeel zochten leek me dat wel wat voor mij. M’n vriendin was vooral heel enthousiast over de afwisseling van het werk en de verschillende plekken waar ze kwam.    Ik merk nu ook dat ik dit ook helemaal te gek vind. We staan altijd op leuke plekken en werken iedere keer weer met nieuwe gasten.

Behalve van de gasten, krijg ik ook van m’n collega’s en van Marleen en Wouter regelmatig complimentjes. Zo gaan we hier met elkaar om. Ik ben zelf bijvoorbeeld heel secuur en dat wordt dan ook opgemerkt. Ik krijg zelfs wel eens appjes met bedankjes en complimenten. Dat is zo leuk. Ik voel ook dat ik het vertrouwen krijg en er niet op de vingers wordt gekeken. Maar ondertussen krijg ik ook goede feedback en leer ik echt iets.”

Lees meer

" Ik heb hier de fijnste werkgevers van alle baantjes die ik heb gehad. "

Koen

“Ik heb hier de fijnste werkgevers van alle baantjes die ik heb gehad. Van Marleen en Wouter krijg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Ik stel ook altijd veel vragen omdat ik het graag goed wil doen en zo leer ik telkens weer wat bij. Dat moet ook, want het concept blijft niet stilstaan. Ik werk nu alweer een paar jaar bij de Fabulous Food Truck en ik ben iedere keer weer blij dat ik hier mag werken. Zeker als we in een korte tijd veel grote klussen draaien, dan ben ik echt trots op wat we neerzetten met z’n allen. Hoe druk het ook is, de sfeer is altijd gezellig! En ik kan ook met iedereen goed opschieten. We staan allemaal voor elkaar klaar.

Behalve op klus, worden we daarbuiten ook betrokken bij dingen. Zo hebben we wel eens een food challenge, waarmee we allemaal zelf nieuwe gerechtjes mogen bedenken. Het is vooral heel gezellig maar laat ook zeker over en weer de betrokkenheid zien. Voor mij zijn trouwens de pasta en risotto nog altijd favoriet. Haha, ik houd duidelijk van Parmezaanse kaas.”

Lees meer

" Het leukst aan m'n werk vind ik het sociale aspect. "

Jort

“Wat ik het leukst vind aan m’n werk bij de Fabulous Food Truck is het sociale aspect. Je bent altijd op een feestje, mensen zijn vrolijk en nadat we ze lekker eten hebben geserveerd zijn ze nog vrolijker. Ook met de collega’s is het super gezellig. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte om samen te ouwehoeren. Zo maken we lange dagen terwijl de tijd voorbij vliegt. 

Ik had al horeca-ervaring, maar hier heb ik voor het eerst ook leren koken. Met goede leermeesters als Kevin, Bryan, Marleen en Wouter pikte ik het snel op en nu vind ik het zelfs leuk om ook thuis in de keuken te staan. 

Ik ben in het voorjaar van 2022 begonnen met deze baan, maar heb al flink wat klussen gedraaid. Wat me opvalt, is hoe stevig het team staat. Dat komt echt omdat Marleen en Wouter zo betrokken zijn en zelf ook met ons meewerken. Als er iets is, kun je altijd bij ze terecht en er wordt met iedereen respectvol omgegaan. Ik voelde me direct onderdeel van het team.”

Lees meer

" Er is een heel sterk teamgevoel omdat we allemaal gelijk zijn op de werkvloer. "

Marit

“Het werk hier is niet te vergelijken met andere horeca baantjes die ik heb gehad. We komen telkens op verschillende plekken met verschillende gasten. Iedere klus is daarom anders en er is een heel sterk teamgevoel. We zijn namelijk allemaal gelijk en doen het werk echt samen.

Als we een grote klus draaien waar we alles mogen verzorgen dan vind ik dat het allerleukste. Het eten, de drank, koffiebar, mooie aankleding. Alles komt dan samen. Zo verzorgen we bijvoorbeeld festival bruiloften en dan ben ik echt trots op wat we neerzetten. Het is dan ook heel fijn om met Marleen, Wouter en George te werken omdat ze allemaal zo open zijn en hun waardering uitspreken.

Het liefst sta ik in de keuken en maak ik telkens verschillende gerechtjes. Wat ik zelf het allerliefste eet? De gele curry. Die is zo lekker.”

Lees meer

" Het maakt me echt trots als ik zie hoe gasten aan het genieten zijn van ons eten. "

Bonne

“Het is iedere keer weer een verrassing waar je komt te werken en dat maakt dit werk zo leuk. Geen werkdag is hetzelfde. Ik ben ook echt een beetje het manusje van alles en spring bij waar het nodig is; bar, keuken, ik vind het allemaal even leuk. Zolang ik maar lekker bezig kan zijn.

Ik denk dat ik dat zo leuk vind aan de Fabulous Food Truck. Waar we ook komen, er is altijd iets leuks te doen, we zijn altijd lekker druk met het team, mensen zijn blij en we krijgen de complimenten dan ook rechtstreeks aangezien iedereen voor de schermen werkt. Het maakt me echt trots als ik zie hoe gasten aan het genieten zijn van ons eten. 

Ik ben bij de Fabulous Food Truck terecht gekomen via mijn vriendin, die hier al werkte. Ondertussen voelt het hele team eigenlijk als een groep vrienden. Het is altijd gezellig en ook het contact met Marleen, Wouter en George is super fijn. Ze staan altijd open voor input en als je iets nieuws wilt leren dan maken ze ook tijd om het uit te leggen. Sinds ik hier werk heb ik echt veel geleerd over koken en vind ik het zelfs leuk om thuis m’n ouders af en toe te verrassen met een nieuw gerecht!”

Lees meer

" We willen allemaal een mooie klus neerzetten, waarbij de mensen het naar hun zin hebben. "

Magda

Wat ik echt opvallend vind bij de Fabulous Food Truck is de collegialiteit. Als ‘nieuweling’ in de horeca word ik heel open ontvangen en krijg ik alle ruimte om nieuwe dingen te leren. We doen het echt samen, en dat maakt het werk zo leuk. Je krijgt altijd wel de vraag van een collega of het allemaal wel lukt, of iemand ergens mee kan helpen. Wat hieraan bijdraagt, is het verantwoordelijkheidsgevoel van de teamleden. We willen allemaal een mooie klus neerzetten, waarbij de mensen het naar hun zin hebben. Marleen en Wouter hebben een cultuur gecreëerd waarin iedereen het fijn heeft en dat stralen we uit naar de gasten. 

Nog een ander leuk aspect van het werk vind ik dat het zo afwisselend is. Na jaren op kantoor te hebben gewerkt, op drie bij vier meter met twee collega’s, is het nu echt genieten als we onze trucks in een lange rij parkeren in het bos, voor een gaaf feest. Of juist midden in Rotterdam of ergens op een vliegveld. Geen dag of plek is hetzelfde. En als we dan met z’n allen de gasten ‘t na ‘t zin hebben gemaakt, dan word ik daar heel vrolijk van! 

Lees meer

" Ik zie dit werk niet eens als werk. De tijd vliegt! "

Elise

“Ik hou heel erg van koken en ben altijd met eten bezig. Ik heb zelfs een Instagram account over eten, dus dat ik dit bij de Fabulous Food Truck als werk kan doen is te gek! 

Ik had al eerder bij foodtrucks gewerkt, maar de Fabulous Food Truck is echt anders. Omdat het meer catering is hebben we veel meer contact met de gasten en kunnen we echt mooie dingen maken. Veel meer afwisseling betreft werk, gasten en tijd voor interactie met de gasten. 

Ik hoorde van vriendinnen die er al werkten alleen maar goede verhalen, dus ik had maanden van tevoren al aangeven dat ik graag wilde komen werken, om verzekerd te zijn dat ik aan de slag kon, haha. Dat was de moeite waard, want ik zie dit werk niet eens als werk. De tijd vliegt! Ik kom, doe wat ik leuk vind met een gezellig team en ga blij naar huis. 

Waar ik tot nu toe het meest trots op was? Ik vind het te gek dat als ik met nieuwe recepten kom, ze die ook werkelijk gebruiken. Zo voelt het alsof ik echt iets bijdraag. Maar het allerleukste was dat ik samen met een collega de keuken mocht draaien terwijl Wouter de bar deed. Dat wij dat vertrouwen kregen, dat vond ik wel heel bijzonder!”

Lees meer

" Mensen blij maken met de gerechtjes en ze in de watten leggen, dat vind ik helemaal leuk!  "

Karin

“Contact met mensen, verse gerechtjes maken en de gasten zien lachen als ze een hapje hebben genomen. En dan komen ze terug naar de truck om te laten weten dat het zo lekker was. Ik snap helemaal waarom Marleen en Wouter dit werk zo graag doen en heb er zelf ook superveel plezier in. Mensen blij maken met de gerechtjes en ze in de watten leggen, dat vind ik helemaal leuk! 

Ik ben in een totaal andere richting afgestudeerd, namelijk civiele techniek. Daarom is dit werk juist zo fijn voor de afwisseling. Ik besloot bij de Fabulous Food Truck te beginnen, omdat ik eigenlijk alleen maar leuke verhalen hoorde van andere personeelsleden. Over de gave feesten waar ze stonden. Door corona was het even rustig, maar ik mocht mee tijdens een fieldlab event in Enschede en dat was gaaf! Zo gezellig met het team. 

Sowieso voelde ik me direct betrokken bij het team. Kende nog niet veel mensen, maar het klikt en ook het contact met Marleen en Wouter was direct fijn. Ik krijg ook de ruimte en het vertrouwen om te leren. Vooral op het gebied van koken leer ik snel bij. En als je dan na een werkdag nog een appje krijgt van Wouter met een bedankje aan ‘cheffie’ gericht, dan ben ik toch wel trots. Heb ik m’n werk goed gedaan.”

Lees meer

" Ik heb het nog nooit meegemaakt dat ik zo mezelf kon zijn tijdens m’n werk. "

Esmee

“Ik heb echt reislust, dus dit werk is perfect voor mij. Ik kom tijdens het werk op plekken in Nederland en de Benelux waar ik nog nooit ben geweest. En behalve dat de locatie telkens anders is, zijn de gasten ook iedere keer weer verschillend, allemaal met nieuwe verhalen. Ik vind het dan ook heel leuk om een praatje met ze te maken. Zo wordt het werk nooit saai. 

Het weekend in de Ardennen, waar we een bruiloft verzorgd hebben, vond ik misschien wel een van de leukste klussen tot nu toe. Met het hele team in de trucks daar naartoe en ook samen overnachten. Dan bouw je toch wel een bijzondere band met je collega’s op. Het was echt super gezellig! Ook de internationale klussen vind ik te gek om te doen. Het maakt me eigenlijk niet zoveel uit of ik in de keuken of achter de bar sta, zolang ik maar de interactie met de gasten kan ervaren. 

Ik heb het nog nooit meegemaakt dat ik zo mezelf kon zijn tijdens m’n werk. In het begin vond ik het best spannend omdat dit m’n eerste horecabaantje is, maar Marleen en Wouter laten me heel erg vrij en geven me veel vertrouwen. Alles kan in overleg en ze zijn tegelijkertijd ook heel duidelijk. De perfecte balans voor mij!”

Lees meer

" Samen ergens naartoe leven en iets moois neerzetten, dat vind ik het allerleukst aan dit werk.  "

Anjeta

“Samen ergens naartoe leven en iets moois neerzetten, dat vind ik het allerleukst aan dit werk. 

Ik ben begonnen in de afwas en ondanks dat ik niet de ervaring had van op locatie werken, zei Marleen altijd wel, ‘zonder jou zouden wij ons werk ook niet kunnen doen.’ Zo is iedereen in het team belangrijk. Daarom vind ik het werk bij de Fabulous Food Truck ook zo fijn, want je doet het echt samen. 

Nu is het voor mij de combinatie van afwas, voorbereiden en ook werken op locatie. Vooral die afwisseling is leuk. Zo mocht ik als een van de eerste klussen mee tijdens een drive-thru in coronatijd. Om samen met het team toch iets neer te zetten, dat maakte het gaaf. En ik krijg ook veel vertrouwen. Mocht direct al alleen taken uitvoeren en als het dan lukt dan geeft dat echt zelfvertrouwen! 

Daarnaast leer ik ook allerlei dingen bij. Je krijgt toch handigheid in je werk. Het sociale dat bij het werk hoort, dat heb ik van nature al wel. Juist het koken was nieuw voor mij en daar begin ik echt plezier in te krijgen.” 

Lees meer

" Ik vind het echt bijzonder dat wij bijvoorbeeld op bruiloften mogen staan. "

Tessel

“Wat ik echt leuk vind is dat wij op gelegenheden als bruiloften mogen staan. Dat is zo’n speciale dag en mensen zijn altijd zo dankbaar dat we er zijn. Die waardering die je dan krijgt, dat vind ik heel bijzonder.

Ik ben bij de Fabulous Food Truck terecht gekomen via een vriendin van mij. Ze vertelde me zoveel leuke verhalen over het gevarieerde werk en het gezellige team. Toen dacht ik, dat lijkt me ook wel iets want ik had al in de horeca gewerkt. Maar dit is niet te vergelijken. Dit is veel leuker!

Nu komen we telkens op verschillende plekken en ook de taken zijn heel afwisselend; koken, uitserveren of juist achter de bar. Ik vind vooral het contact met de gasten hierin heel erg leuk.

Ik heb hier geleerd dat je dingen moet uit proberen om ze te kunnen. In het begin was ik nog wel eens onzeker, maar dan gaf Wouter me altijd hele goede tips. George geeft altijd super veel complimenten waardoor de sfeer onderling nog leuker wordt en Marleen heeft weer heel veel rust waar ik ook wat van kan leren. Ze doen het allemaal zo leuk naar ons toe maar ook naar de gasten, dat vind ik mooi om te zien. Al met al zorgt het ervoor dat ik net zo graag werk als dat ik zelf op stap ga!”

Lees meer

" Vroeger wilde ik altijd al serveerster of kok worden. "

Froukje - alias Froukes

“Vroeger wilde ik altijd al serveerster of kok worden. Ik vind eten bereiden gewoon echt heel erg leuk dus ik was ook helemaal blij dat ik bij de Fabulous Food Truck kon werken. Marleen en Wouter zijn m’n buren en toen m’n moeder zei dat ze nog mensen nodig hadden, ben ik er direct aan de slag gegaan.

De eerste keer vond ik best spannend want ik had nog geen ervaring. Ik weet nog dat ik de eerste dag vooral heerlijke smoothies moest maken. Ik kreeg alles heel duidelijk uitgelegd en iedereen was super aardig en geïnteresseerd in elkaar, dus het verliep al snel erg soepel. Het team is ontzettend leuk en open, dat helpt ook.

De momenten dat ik me het meest trots voel is als Marleen of Wouter tegen me zegt dat ik nieuwe collega’s bepaalde werkzaamheden moet uitleggen. Dat betekent toch dat ik het goed doe en dat ze me vertrouwen, die bevestiging is heel fijn en krijg je hier ook echt. Ik kijk er dan ook altijd naar uit dat ik in de vakanties weer lekker veel kan werken.”

Lees meer
 

Diede

“Ik voel me echt thuis bij de Fabulous Food Truck. Iedereen is superaardig en het werk is zoveel leuker dan de meeste baantjes. Ik werk voornamelijk in de afwas, maar mag ook regelmatig kleine klusjes doen. Schoonmaken van de trucks, hapjes maken en de koks helpen. Het is heel afwisselend en zo leer ik ook wat nieuws. Ik vind het ook mooi om te zien hoe het werk er in de keuken aan toe gaat.

Ik krijg veel vertrouwen in het werk van Marleen en Wouter. Het moet wel goed gebeuren, maar ze leggen alles duidelijk uit en we mogen fouten maken. Daarnaast zijn ze altijd flexibel met de tijden en houden ze goed rekening met school, dus dat is heel fijn.”

Lees meer

" Bij de Fabulous Food Truck voel ik me echt gewaardeerd. "

Ella 

“Bij de Fabulous Food Truck voel ik me echt gewaardeerd. Marleen en Wouter zijn altijd blij als ik kom en dat motiveert me. Op het moment sta ik voornamelijk in de afwas en help ik met klusjes in de keuken. Het is altijd gezellig met de collega’s en ik krijg al veel vertrouwen om zelfstandig te werken. Heb al best wat dingetjes geleerd, zoals hoe je goed snijdt met scherpe messen zonder je vingers eraf te snijden. 

Eigenlijk vind ik alle klusjes leuk, maar het meeste kijk ik uit naar het meegaan op klus. Het lijkt me heel mooi om veel in contact te zijn met mensen en te zien wat ze van je eten vinden.”

Lees meer

" Het leuke is dat het werk bij de Fabulous Food Truck erg varieert "

Gabi

“Ik werk op het moment in de afwas bij de Fabulous Food Truck. Supergezellig, want ik werk vaak samen met vriendinnen en leuke collega’s. Het werk varieert heel erg, want naast de afwas, mag ik ook al regelmatig meehelpen bij andere taken achter de schermen. De trucks schoonmaken, wat snijwerk in de keuken of het inpakken van pakketjes. Van Marleen en Wouter krijg ik al veel vertrouwen en vrijheid om zelfstandig te werken, dus dat is fijn.

Ik voel me ook echt onderdeel van het team. Toen ik er nog maar net werkte, mocht ik al mee op personeelsfeest en zo heb ik iedereen goed leren kennen. Ik kijk er heel erg naar uit om in de toekomst ook mee te gaan op de klussen.”

Lees meer
 

Nienke

“Bij de Fabulous Food Truck leer ik telkens iets nieuws. Op het moment werk ik in de afwas, maar het werk is heel erg afwisselend. Zo mag ik soms ook helpen in de keuken of bijvoorbeeld met de feestdagen de borrelpakketjes maken.

Marleen en Wouter zijn ook super vriendelijk en helpen altijd als je iets nodig hebt. Sowieso is het erg gezellig tijdens het werk en heb ik het gevoel helemaal onderdeel te zijn van het team. Ik denk ook omdat ik m’n collega’s tijdens het personeelsfeest allemaal goed heb leren kennen. Tot nu toe vind ik al m’n werk leuk en afwisselend en het lijkt me extra leuk om straks ook op klus te mogen.”

Lees meer

" Soms denk ik echt, dit ging zo gaaf! Alles klopte. En dan ben ik zo trots. "

Dinie - alias Chef Burger

“We hebben de start samen meegemaakt. Als moeder van Wouter stond ik vanaf het begin klaar en heb ik gezien hoe hard Marleen en Wouter hebben gewerkt om te komen waar ze nu zijn. Als familie ben ik natuurlijk extra betrokken en voelt het heel goed als ik ze kan helpen.

Het liefst ben ik achter de schermen voor ze bezig. De was doen, afwassen, de hond oppassen, dat soort dingen. Maar zo af en toe ga ik ook mee op klus. Als ze me vragen dan weet ik dat ik echt nodig ben.     Ik vind het dan ook heel fijn dat ik iets voor ze kan doen. Meestal ben ik Chef Burger en zorg ik dat de broodjes allemaal vers zijn belegd. Het grappige is dat dit werk me wel eens herinnerd aan m’n werk in de kraamzorg. Altijd op een andere locatie aan het werk met verschillende mensen en dat maakt het zo ontzettend leuk.

Ik sta er telkens weer van te kijken hoe enthousiast de gasten zijn. We doen gewoon ons werk zo goed als we kunnen maar als mensen dan helemaal onder de indruk zijn dan ben ik me er weer van bewust dat we echt iets bijzonders neerzetten met z’n allen. Ik denk dat het gemotiveerde team hier een heel belangrijke rol in speelt. Iedereen helpt elkaar en werkt hard en Marleen en Wouter zijn hier ook een voorbeeld in. We doen het echt samen. Wouter zegt wel eens, als iemand iets niet goed doet, komt dat omdat ik het niet goed heb uitgelegd en dat laat zien dat we elkaar nooit afvallen. Ik ben echt super trots op wat Marleen en Wouter samen hebben neergezet.”

Lees meer

" Ik vind het echt leuk dat ik een steentje kan bijdragen voor m’n zoon. "

Henk - alias back-up Henk

“Je kan mij wel een beetje zien als de koeriersdienst voor de Fabulous Food Truck, haha. Het allerliefst ben ik ook op de achtergrond aan het werk. Ik breng en haal bijvoorbeeld de trucks naar en van locatie en help met de opbouw. Verder breng ik het personeel naar huis of naar de trein en kom ik extra producten op locatie leveren als dat nodig is.

Wouter vind het altijd fijn om wat achter de hand te hebben en ik ben blij dat ik iets voor m’n zoon kan doen.

Ik ben hier ook hartstikke flexibel en kan altijd opgetrommeld worden. Het is wel heel fijn om te merken dat het zo gewaardeerd wordt, want dat laat Wouter altijd wel blijken.”

Lees meer

" Wanneer ik zie dat gasten het naar hun zin hebben, dan krijg ik daar energie van. "

Ria

“De gezelligheid en het contact met de mensen vind ik het allerleukste. Wanneer ik zie dat gasten het naar hun zin hebben en als je dan ook achteraf nog de waardering en complimenten krijgt, dan krijg ik daar echt energie van.

Ik ben natuurlijk extra trots om mijn dochter zo te zien. Heel bijzonder hoe Marleen en Wouter samen, en natuurlijk het hele team, zoveel voor elkaar krijgen.

Soms draaien we hele grote klussen, voor wel duizend mensen, en dan is aan alles gedacht en loopt alles zo goed. Dat vind ik echt mooi om te zien.

Zelf sta ik het allerliefst achter de bar. Daar heb ik ervaring mee en daar is extra veel ruimte voor het contact met de mensen. We komen altijd op mooie plekken met super leuke gasten. Ik sta er iedere keer weer van te kijken hoe behulpzaam en aardig mensen zijn. Dat geldt trouwens voor zowel binnen het team als de gasten. Iedereen is vrolijk en gezellig en dat maakt het werken altijd weer een feestje.”

Lees meer

" De Fabulous Food Truck is echt een familiebedrijf. Als je nog geen familie bent, dan word je het voor je gevoel wel. "

Jantien - afdeling marketing

“Ik ben bij de Fabulous Food Truck gestart om mijn zus (Marleen) en haar vriend (Wouter) af en toe te ondersteunen of uit de brand te helpen op drukke dagen. Uiteindelijk vond ik het werk zo leuk dat ik steeds vaker met ze mee op pad ging. Toen ik m’n kantoor baan opzegde en voor mezelf aan de slag ging, kon ik het zittende werk lekker afwisselen met fysiek werk in een team. En dat is precies wat de Fabulous Food Truck zo bijzonder maakt. Het team.

Ik heb door de jaren heen behoorlijk wat baantjes gehad, maar nergens was zo’n sterk team-gevoel als bij de Fabulous Food Truck. Nu is het natuurlijk ook familie van me, maar ik heb het vermoeden dat het ook voor de andere teamleden voelt als familie. Iedereen is geïnteresseerd in elkaar en staat voor elkaar klaar. Dat is ook nodig wanneer je werkt onder druk. Want ondanks dat het altijd gezellig is, vergeten we nooit dat er ook hard gewerkt moet worden. Ik denk dat we juist ons werk zo goed doen omdat er zo’n sterk onderling vertrouwen en respect is.

Ondertussen sta ik nog zelden op de werkvloer, maar help ik Marleen en Wouter met de marketing. Extra leuk en waardevol om te doen als je het bedrijf zo goed kent en hebt gezien waar ze vandaan komen. Echt iets om trots op te zijn!”

Lees meer