Bij een jouw unieke feestje hoort een originele catering

Je hebt iets te vieren en wilt dat op een originele manier doen. Hoe leuk is het dan om een foodtruck aan huis te laten komen. Want bij jouw unieke feestje hoort een originele catering . Wij rijden met onze kleurrijke Fabulous Food Trucks het hele land door om mensen tijdens speciale gelegenheden van de lekkerste hapjes, gerechtjes en drankjes te voorzien. Of het nu gaat om lekkere streetfood gerechtjes, fingerfoods of heerlijke koffie-specialiteiten, wij kunnen het allemaal! Wij komen op verjaardagsfeesten, bruiloften, (persoonlijke) jubileumfeestjes etc. Dit kan een dag arrangement zijn, maar bijvoorbeeld ook alleen een avondfeest. In overleg kan er veel, we denken graag mee met jullie mee om er echt jullie eigen feestje van te maken.

Totaal catering op jouw unieke feestje

Het handige van een foodtruck is dat er verrassend veel in past. Zo hebben we niet alleen ruimte voor een horecakeuken vanuit waar we de lekkerste hapjes en gerechtjes maken, we kunnen ook een bar en zelfs een koffiebar meenemen. Deze rollen we uit de truck en rijden we waar gewenst tussen de feestende mensen om ze te voorzien van een lekkere kop koffie of verse thee. Gasten staan altijd weer te kijken van de hoge kwaliteit van het eten, drinken en de service!

Een origineel feestje op een unieke locatie

Onze foodtrucks zijn volledig zelfvoorzienend en voldoen aan alle veiligheidseisen. Dit zorgt ervoor dat we onze trucks werkelijk overal kunnen parkeren om er een feestje te bouwen. Of je je feestje nu in een weiland wilt geven, in een oud monumentaal pand, midden in het bos of lekker bij jezelf in de tuin. Het kan allemaal want we hebben het gas, water en evt. elektra zelf bij de hand.

Hoe gaat zo’n food truck catering in z’n werk?

Wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat jij en je gasten optimaal kunnen genieten van het bijzondere feestje. Daarom zorgen we ervoor dat je zelf nergens meer omkijken naar hebt. We nemen vooraf de dag door zodat het tijdens het feest allemaal gesmeerd loopt. Hieronder leggen we uit hoe dat in z’n werk gaat.

  • Zodra je de offerte aanvraagt (minimaal 50 personen), zijn we heel benieuwd wat jullie idee is over het programma van de dag en jullie wensen. Wat is het type event? Hoeveel en welk type gasten komen er? Welke catering-momenten zijn er gewenst? Is er een thema waar we rekening mee kunnen houden (hier denken we ook graag over mee)? Zijn jullie hier nog niet uit, dan adviseren we hier graag in.
  • Op het moment dat we de offerte aanvraag binnen krijgen, kijken we of de datum nog beschikbaar is en zetten we deze met potlood voor jullie in onze agenda zodat de optie staat.
  • We gaan aan de slag met een leuke, uitgebreide offerte met daarin onze mogelijkheden en verschillende arrangementen.
  • In onze vrijblijvende offerte nemen we het programma van de dag op als basis en wordt er duidelijk wat wij precies voor jullie kunnen verzorgen die dag.
  • We sturen de offerte per mail en zorgen dat je het met plezier leest. Zijn er vragen of suggesties achteraf? Geen probleem, we beantwoorden ze graag en passen gerust de offerte aan zodat deze volledig aansluit op jullie wensen.
  • Zodra de offerte akkoord is, gummen we de optie uit en zetten we de datum vast in onze agenda. Die datum is voor jullie!
  • Op de dag zelf werken we zelfvoorzienend en onafhankelijk. Alles wat we nodig hebben is een relatief vlakke ondergrond en een stroompunt met 230v. (dit is een normaal stopcontact). Is er geen stroom aanwezig? Geen probleem, dan nemen we ons stille aggregaatje mee.
  • We komen op tijd voorrijden, bouwen de locatie op met onze standaard aankleding zoals overlegd en ons team begint met de voorbereidingen voordat de gasten komen.
  • We zorgen voor de hapjes, gerechtjes en eventueel drankjes, precies zoals overlegd en we zorgen uiteraard dat het niemand aan iets ontbreekt. Ook wordt er op gepaste wijze rekening gehouden met alle allergieën en diëten die zijn doorgegeven.
  • Als iedereen heeft genoten van onze diensten ruimen we onze spullen weer op, pakken we de trucks in en het enige wat achterblijft zijn de mooie herinneringen!
Lees meer