Foodtrucks voor ieder bedrijfsevent!

Hoe leuk is het om je relaties en collega’s te verrassen met foodtrucks die voor komen rijden. Wij zijn met onze Fabulous Food Trucks gespecialiseerd in bedrijfsfeest catering op unieke locaties en hebben ervaring met het cateren van 60 tot wel 2500 personen. Dus of het nu bij jullie bedrijf voor de deur is, in de bedrijfshal of dat jullie een bijzondere plek elders hebben uitgezocht, wij rijden de verschillende foodtrucks voor en toveren allerlei lekkers uit de keuken.

Of het nu gaat om een voedzame bedrijfslunch, een festival diner of een avondvullend programma met verschillende hapjes en drankjes, wij ontzorgen je volledig. En het toffe van onze kleurrijke trucks is dat we ze met gemak naar binnen kunnen rijden en dat dit direct voor een leuke sfeer en aankleding van de ruimte zorgt.

Volledig ontzorgen door totaal catering

Wij zien het als een uitdaging om jullie bedrijfsfeest helemaal op rolletjes te laten lopen zodat je nergens meer omkijken naar hebt. Zo zijn onze trucks ingericht met professionele horeca keukens vanuit waar wij met gemak vele gasten kunnen voorzien van heerlijk eten. Hierdoor zijn we in staat om echt maatwerk en kwaliteit te leveren.

Daarnaast verzorgen we volledige drank arrangementen met gekoelde drankjes van Fabulous Bar en heerlijke warme dranken van de Koffiebar. En last but not least, ons team heeft het in haar genen om jullie gasten een topdag te bezorgen! Dus op die manier ben je volledig ontzorgt wat betreft de catering & more!  

Ben je op zoek naar een partner voor de facilitaire zaken of aankleding? Of wellicht wel een event manager? Laat het ons weten, dan helpen we je verder! 

Hoe gaat zo’n food truck catering in z’n werk?

Wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat er alle ruimte is voor collega’s en relaties om te genieten en te netwerken tijdens een feestelijk of zakelijk event. Wij weten dat de juiste catering en een goede setting hieraan bijdraagt. Daarom zorgen we ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en er nergens meer omkijken naar is. We nemen vooraf de hele dag door zodat het de dag zelf allemaal gesmeerd loopt. Hieronder leggen we uit hoe dat in z’n werk gaat.

  • Zodra je de offerte aanvraagt (minimaal 50 personen), zijn we heel benieuwd wat jullie idee is over het programma van de dag en jullie wensen. Wat is het type event? Hoeveel en welk type gasten komen er? Welke catering-momenten zijn er gewenst? Is er een thema waar we rekening mee kunnen houden (hier denken we ook graag over mee)? Zijn jullie hier nog niet uit, dan adviseren we hier graag in.
  • Op het moment dat we de offerte aanvraag binnen krijgen, kijken we of de datum nog beschikbaar is en zetten we deze met potlood voor jullie in onze agenda zodat de optie staat.
  • We gaan aan de slag met een leuke, uitgebreide offerte met daarin onze mogelijkheden en verschillende arrangementen.
  • In onze vrijblijvende offerte nemen we het programma van de dag op als basis en wordt er duidelijk wat wij precies voor jullie kunnen verzorgen die dag.
  • We sturen de offerte per mail en zorgen dat je het met plezier leest. Zijn er vragen of suggesties achteraf? Geen probleem, we beantwoorden ze graag en passen gerust de offerte aan zodat deze volledig aansluit op jullie wensen.
  • Zodra de offerte akkoord is, gummen we de optie uit en zetten we de datum vast in onze agenda. Die datum is voor jullie!
  • Op de dag zelf werken we zelfvoorzienend en onafhankelijk. Alles wat we nodig hebben is een relatief vlakke ondergrond en een stroompunt met 230v. (dit is een normaal stopcontact). Is er geen stroom aanwezig? Geen probleem, dan nemen we ons stille aggregaatje mee.
  • We komen op tijd voorrijden, bouwen de locatie op met onze standaard aankleding zoals overlegd en ons team begint met de voorbereidingen voordat de gasten komen.
  • We zorgen voor de hapjes, gerechtjes en eventueel drankjes, precies zoals overlegd en we zorgen uiteraard dat het niemand aan iets ontbreekt. Ook wordt er op gepaste wijze rekening gehouden met alle allergieën en diëten die zijn doorgegeven.
  • Als iedereen heeft genoten van onze diensten ruimen we onze spullen weer op, pakken we de trucks in en het enige wat achterblijft zijn de mooie herinneringen!
Lees meer