Onze borrelbites

Als je feestje vraagt om nét dat beetje meer feestelijkheid, dan kun je lekkere borrelbites toevoegen aan het arrangement. Of het nu gaat om lekkere borrelplankjes op tafel, fingerfood hapjes voorafgaand aan een diner of warme tapashapjes tijdens de avond, je gasten kunnen het gegarandeerd waarderen dat er op ieder moment van het feest iets te knabbelen valt! 

Waar moet je dan aan denken?

De borrelplank biedt voor ieder wat wils! Van lekkere groentesnacks, nootjes en zoutjes, tot verschillende kaas- en worstsoorten, olijven, peppadews en een vers afgebakken broodje met spreads. Een feestje voor de borrelaars!

Onze koude fingerfoods zijn écht een feestelijke toevoeging op de foodtruck catering. Lekker vers bereidt op locatie en uitgeserveerd door onze enthousiaste koks! Denk hierbij aan verschillende bruchetta’s en crostini’s op Italiaanse of Franse wijze, gegrilde zalm op Oosterse wijze, een cocktailtje van rivierkreeftjes, tortillawrapjes met vega of kip vulling en een lekkere fruit spies met rauwe ham en mozzarella. Het heeft net dat beetje extra!

En dan de warme hapjes niet te vergeten! Denk hierbij aan kip pincho’s met ketjap sesam, tapas gehaktballetjes, gegrilde gamba’s met knoflook, kastanje champignons met kruidenroom én natuurlijk de bitterballen en kaasbitterballen! Alles uitgeserveerd aan de gasten zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Altijd lekker tijdens de borrel of een avond feest!

Wij zijn met onze Fabulous Food Trucks gespecialiseerd in catering op unieke locaties en hebben ervaring met het cateren van 50 tot wel 2.500 personen.

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.