Onze Saladebar

Onze ‘Make Your Own Salad Bar’ doet het altijd goed op feestjes en events! Dit kunnen we zelfs vanuit een mobiele tuinkas presenteren! Hoe toepasselijk!

Wij presenteren een breed scala aan verse ingrediënten waarmee jouw gasten zelf een smaakvolle salade kunnen samenstellen. Denk hierbij aan verschillende sla soorten, komkommer, tomaatjes, rode ui, coleslaw, rauwkost, gemarineerde olijven, peppadews, gekookte eitjes, augurken, mozzarella, feta kaas, grana padana, jalapeno pepers, gefrituurde uitjes en verschillende noten, gedroogd fruit en pitten. Dit alles met lekkere dressings, spreads en sausjes. En uiteraard, niet te vergeten, het vers gegrilde Turkse brood en stokbrood!! 

De Saladebar is altijd een succes en ook erg handig wanneer mensen rekening willen houden met allergieën of diëten. Met name bij grote groepen is dat een perfecte uitkomst. 

Wij zijn met onze Fabulous Food Trucks gespecialiseerd in catering op unieke locaties en hebben ervaring met het cateren van 50 tot wel 2.500 personen.

De saladebar is een side optie voor het BBQ Diner Arrangement of het Streetfood Arrangement.

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.