Ons Streetfood Arrangement

Het Streetfood Arrangement is ons basis arrangement, en ook veruit het meest populair! Dit arrangement bestaat uit wereldse gerechtjes die de gasten onbeperkt kunnen bestellen bij de koks. Alles wordt met zorg en aandacht bereidt en de gerechtjes kunnen ‘uit het vuistje’ gegeten worden. Het is zeker geen vette hap maar zijn smaakvolle en toegankelijke gerechtjes, oftewel; ‘Festivalgerechtjes in een chique jasje’! Er is voor ieder wat wils en dit valt altijd erg goed in de smaak!

We hebben onze top 15 gerechtjes uitgewerkt tot vaste basis waar je als opdrachtgever je favoriete gerechtjes uit mag kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wereldse gerechtjes zoals een Fabulous beefburger, een pittige Indische curry, een romige pasta truffel, wokgerechtje met gamba’s, een ‘Griek-style’ falafel wrap, knapperig broodje pulled pork, quesadilla’s en een ‘Make your own Saladbar’. Lekker veel variatie dus geschikt voor ieder feestje of event! 

We kunnen het Streetfood Arrangement aanbieden als lunch, diner, borrel of avondfeest optie. We passen gewoon de grootte van de gerechtjes en de prijs aan, aan de gelegenheid en het tijdstip.

We hebben een uitgebreid en gevarieerd wagen/foodtruck park waarmee we catering kunnen aanbieden van 60 tot 2500 personen. Hoe meer mensen hoe groter het food court dat we opbouwen! 

Stel zelf je menu samen!

Je gasten kunnen onbeperkt verschillende gerechtjes bestellen aan de truck waar onze chefs voor ze aan de slag gaan om iets verrassends uit de keuken te toveren.

In onze offerte bieden we je de verschillende opties van streetfood gerechtjes aan zodat je zelf iets lekkers kunt uitzoeken en we samen een passend menu voor je kunnen samenstellen. Dit betekend ook dat je ons meerdere keren kunt boeken met een wisselend menu. Handig voor de terugkerende zomerborrel bijvoorbeeld. 

Omdat het maatwerk is maken we een persoonlijke offerte voor je op. Deze kun je onderaan deze pagina opvragen via het formulier.

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.