Ons streetfood arrangement

Festival gerechtjes in een chique jasje. Ons Streetfood Arrangement valt altijd in de smaak omdat het voor ieder wat wils biedt. Denk hierbij aan wereldse gerechtjes als een lekkere beefburger op een knapperig broodje, een pittige Indische curry, romige Italiaanse pasta of een wok to go met gamba’s. Niet alleen super vers en smaakvol, maar ook nog eens voedzaam en makkelijk op het vuistje te eten.

Wij zijn met onze Fabulous Food Trucks gespecialiseerd in catering op unieke locaties en hebben ervaring met het cateren van 50 tot wel 2.500 personen.

Stel zelf je menu samen!

Je gasten kunnen onbeperkt verschillende gerechtjes bestellen aan de truck waar onze chefs voor ze aan de slag gaan om iets verrassends uit de keuken te toveren.

In onze offerte bieden we je de verschillende opties van streetfood gerechtjes aan zodat je zelf iets lekkers kunt uitzoeken en we samen een passend menu voor je kunnen samenstellen.

Omdat het maatwerk is maken we een persoonlijke offerte voor je op. Deze kun je onderaan deze pagina opvragen via het formulier.

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.