Onze zoete lekkernijen

Wie houdt er nou niet van een lekkere zoete snack bij de koffiebar of een zoete afsluiter van het diner? Precies. Daarom verzorgen we ook heerlijke zoetigheden en dessert voor je gasten!

Om te beginnen onze zoete fingerfood hapjes. Lekker bij het ontvangst, de koffiebar, als zoete afsluiter of gewoon zomaar ‘voor de lekker’. Dit assortiment bestaat uit ambachtelijke brownies, carrot cake, appelcake, petit four, donuts, muffins en cheesecake! Loopt het water je al in de mond?

En hoe leuk is het om na afloop van het streetfood diner, ook een dessert op de ‘foodtruck-festival’ manier te verzorgen? Je gasten kunnen verschillende smaken sorbet- en roomijs bij de foodtruck bestellen en dit zelf aftoppen met allerlei lekkers als; vers fruit, slagroom, dessert sauzen, nootjes, chocolade, cookies, karamel, marshmallows en uiteraard spikkels (want diep van binnen zijn we allemaal nog kind). Echt een feestje voor de ijsliefhebbers!

Bij speciale gelegenheden kunnen we ook een mooie dessert tafel maken, of dessert in glas presenteren! Onze dessert cheffies maken de lekkerste dessertjes en dit presenteren we vanaf plateau of bij een mooie bar. Heerlijke zoete afsluiter voor de zoetekauw!

In de winter staan er ook vaak Luikse wafels op ons menu! Vers gebakken in de wafelijzers en lekker af te toppen met warme kersen, chocolade, slagroom, dessert sauzen en de meest uiteenlopende toppings. Lekker feestelijk warm dessert. En de geur… mmm…

Wij zijn met onze Fabulous Food Trucks gespecialiseerd in catering op unieke locaties en hebben ervaring met het cateren van 60 tot wel 2.500 personen.

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.