Al jaren mogen wij op de leukste en gave locaties komen. De ene keer verzorgen we een bruiloft in België en een andere keer staan we op de bouwplaats in opdracht van onze zakelijke klanten. Iedereen heeft een eigen beeld van een Foodtruck en dat horen we dan ook regelmatig! Aangezien wij dat leuk (en vooral grappig vinden) zetten wij hieronder de meest gestelde vragen die aan ons worden gesteld:

‘Staan jullie ook op festivals?’

Een paar keer per jaar staan wij op festivals waar wij al jaren de VIP catering mogen verzorgen. Veel bekende gezichten waar altijd goed word gegeten. Daarnaast brengen we graag het festival sfeertje bij kleine en grote bedrijven. Dit vinden we net zo leuk!

‘Hoeveel trucks hebben jullie?’ of  ‘Is dit jullie enige truck?’

Wouter en Marleen zijn begonnen met één Foodtruck, en door succes nu doorgegroeid naar 11 foodtrucks! Daarnaast hebben we ook leuke stents zoals de frietfiets, saladebar en hebben we ook nog onze mobiele koffie kruiwagens. Het ligt er natuurlijk aan voor hoeveel mensen we mogen koken, want daar richten wij de trucks op in. Hoe meer mensen, hoe meer van onze foodtrucks je zult zien.

‘Horen jullie allemaal bij elkaar?’

Vaak staan we op de mooiste feesten met meer dan 300 personen. Dit betekent vaak ook dat we in grote bedrijfshallen mogen staan of buiten op het terrein. We hebben 11 verschillende foodtrucks met ieder zijn eigen gerechten en uiterlijke kenmerken, daarom kan het lijken dat we niet bij elkaar horen(ook al hebben we allemaal hetzelfde schort aan). We vinden het juist leuk dat we meerdere dingen kunnen aanbieden. De een wil een broodje beefburger, en de ander gaat voor onze wok met gamba’s Zo is er voor ieder wat wils!

‘Is dit je bijbaantje?’ of ‘Doen jullie dit elke dag?’

We hebben zeker veel medewerkers die hun bijbaantje bij ons hebben, maar we hebben ook een aantal Fulltimers in dienst. Niet alleen tijdens een klus maar ook achter de schermen is genoeg te doen. Ieder heeft zo zijn eigen specialisme en doet waar hij/zij goed in is! Daarnaast kun je in de winter prima in een bedrijfshal staan waar het lekker warm is.

Last but not least:

‘Hebben jullie ook frikandellen?

Ons concept is live cooking, dus lekker vers koken op locatie zodat men kan zien hoe en wat we allemaal maken. Het is een beleving met zeker af en toe een bitterbal erbij, maar frikandellen zitten helaas nog niet in ons streetfood arrangement :-P.

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.