Sfeerimpressie!

Ben je nieuwsgierig naar wat we allemaal kunnen betekenen voor jou?

Fabulous! Check onze Instagram pagina waar we heel graag een uitgebreide sfeerimpressie laten zien van onze mogelijkheden.

Hoe gaat zo’n food truck catering in z’n werk?

Wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat jullie volop kunnen genieten van jullie bijzondere dag en zelf nergens omkijken meer naar hebben. Daarom nemen we vooraf altijd ruim de tijd om de hele dag door te nemen, zodat het de dag zelf allemaal op rolletjes loopt. Hieronder leggen we uit hoe dat in z’n werk gaat.

  • Zodra je de offerte aanvraagt (minimaal 50 personen), zijn we heel benieuwd wat jullie idee is over het programma van de dag en jullie wensen. Wat is het type event? Hoeveel en welk type gasten komen er? Welke catering-momenten zijn er gewenst? Is er een thema waar we rekening mee kunnen houden (hier denken we ook graag over mee)? Zijn jullie hier nog niet uit, dan adviseren we hier graag in.
  • Op het moment dat we de offerte aanvraag binnen krijgen, kijken we of de datum nog beschikbaar is en zetten we deze met potlood voor jullie in onze agenda zodat de optie staat.
  • We gaan aan de slag met een leuke, uitgebreide offerte met daarin onze mogelijkheden en verschillende arrangementen.
  • In onze vrijblijvende offerte nemen we het programma van de dag op als basis en wordt er duidelijk wat wij precies voor jullie kunnen verzorgen die dag.
  • We sturen de offerte per mail en zorgen dat je het met plezier leest. Zijn er vragen of suggesties achteraf? Geen probleem, we beantwoorden ze graag en passen gerust de offerte aan zodat deze volledig aansluit op jullie wensen.
  • Zodra de offerte akkoord is, gummen we de optie uit en zetten we de datum vast in onze agenda. Die datum is voor jullie!
  • Op de dag zelf werken we zelfvoorzienend en onafhankelijk. Alles wat we nodig hebben is een relatief vlakke ondergrond en een stroompunt met 230v. (dit is een normaal stopcontact). Is er geen stroom aanwezig? Geen probleem, dan nemen we ons stille aggregaatje mee.
  • We komen op tijd voorrijden, bouwen de locatie op met onze standaard aankleding zoals overlegd en ons team begint met de voorbereidingen voordat de gasten komen.
  • We zorgen voor de hapjes, gerechtjes en eventueel drankjes, precies zoals overlegd en we zorgen uiteraard dat het niemand aan iets ontbreekt. Ook wordt er op gepaste wijze rekening gehouden met alle allergieën en diëten die zijn doorgegeven.
  • Als iedereen heeft genoten van onze diensten ruimen we onze spullen weer op, pakken we de trucks in en het enige wat achterblijft zijn de mooie herinneringen!
Lees meer

Referenties

Lachende gezichten en mensen die zichtbaar genieten van al het lekkers dat we uitserveren. Er is werkelijk niets dat ons meer voldoening geeft dan tevreden gasten. Zeker als we achteraf ook nog eens horen hoe laaiend enthousiast de gasten waren en hoe enorm het bruidspaar heeft genoten. Daar doen we het voor!

Dit is wat eerdere bruidsparen van hun dag met onze unieke catering vonden.

Bekijk referenties

Imke & Robert, Bruiloft

We hebben zoveel complimenten gehad over het eten tijdens onze dag, dus dat is meer dan geslaagd. 

Kirsten en Frank, Bruiloft

Op onze dag zijn we enorm verrast door de kwaliteit van het eten, de service en de presentatie.

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.