Onze bruiloft was net een sprookje

Wij houden er allebei van om mensen te verwennen en vonden het dan ook heel belangrijk dat er tijdens onze bruiloft de hele dag door voldoende lekker eten en drinken zou zijn. We hebben zoveel complimenten gehad op het eten tijdens onze dag, dus dat is meer dan geslaagd. 

Vooraf kwam Wouter langs om het feest te bespreken. We hadden een duidelijk idee van wat we graag zouden willen en het was heel fijn dat ze bij de Fabulous Food Truck super flexibel waren, openstonden voor onze ideeën en daarnaast zelf ook met leuke suggesties kwamen. Zo hadden wij bedacht dat we aan mooie ronde tafels wilden eten en de gasten tijdens het diner konden zitten. Zij kwamen met lekkere opties voor gerechtjes, mooie hapjes en bijvoorbeeld ook de koffiebar in een kruiwagen, wat helemaal bij de setting paste. Ook aan de kinderen was gedacht door ze op tijd eten aan te bieden; lekkere pannenkoekjes, broodjes knakworst, een frietje en ze konden zelf verse wafels maken. 

Wat ik onderscheidend vond was het enthousiasme en het plezier wat voor een heel ontspannen sfeer zorgde. Dat past helemaal bij ons. Alles was goed geregeld en we hebben ons echt nergens druk over gemaakt. Het diner was super uitgebreid en onze gasten waren telkens weer verrast wat er allemaal voor mooie gerechtjes uit een foodtruck kunnen komen. Je kan het echt zien als een restaurant op wielen. Wat we terug kregen van gasten is dat de bruiloft net een sprookje was en dat gold ook zeker voor de catering. Misschien gek om van je eigen feest te zeggen, maar voor m’n gevoel kan niemand tippen aan het eten en drinken dat wij op onze bruiloft hadden. Van het begin tot het einde was het helemaal top!

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.