Ik vind het telkens weer een feestje met ze samen te werken

Met mijn evenementenbureau Plan X Events heb ik nu al twee keer met de Fabulous Food Truck samengewerkt voor de catering van grote events en het is me super goed bevallen.

Wat ik fijn vind aan de samenwerking met Marleen en Wouter is dat ze heel flexibel zijn, ze denken goed mee en spelen gemakkelijk in op de wensen van de opdrachtgever. Zo hadden we voor een van de events het thema kermis en ze kwamen met allerlei leuke passende gerechtjes voor het thema. Dat kan en doet zeker niet iedere cateraar. Daarnaast kunnen zij met hun trucks ook capaciteit draaien, omdat ze een volledig ingebouwde keuken hebben. Dat is uniek en betekent dat ze snel kunnen werken, geen rijen voor de truck, maar wel behoud van de kwaliteit.

Wat ik nog meer onderscheidend vind aan de Fabulous Food Truck is dat hun team er echt een feestje van maakt. Altijd een lach op hun gezicht en heel ontspannen in hun werk. Het is zeker geen stijve cateraar en de service is top. En als het aankomt op het duurzame aspect zijn ze echt voorlopers. Omdat er op locatie wordt gekookt en ingespeeld wordt op de behoefte van de gasten (ook wat betreft dieetwensen en allergieën) hoeft er nauwelijks eten weggegooid te worden.

Alles bij elkaar vind ik dat ze een gaaf concept neerzetten en toen ik tijdens het laatste event bij mijn opdrachtgever Kaemingk alles rondom het thema kermis samen zag komen, gaf dat echt een kick. De leuke trucks, mooie gerechtjes, mensen die lekker aan het eten waren terwijl de band speelde. Het klopte gewoon. Wat betreft de catering voelde ik me ook echt ontzorgd. Al is er een probleem, ze lossen het direct op en afspraak is altijd afspraak. Ik vind het telkens weer een feestje om met ze samen te werken en raad ze ook zeker bij m’n collega’s aan!

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.