We gaan al voor het derde jaar met de Fabulous Food Truck in zee en dat hebben we nog nooit eerder gedaan met een cateraar. Dat zegt wel iets.

De eerste keer, in 2016, waren we specifiek op zoek naar een foodtruck. We kwamen online meerdere partijen tegen maar de Fabulous Food Truck was de enige die de volledige klus alleen zou kunnen draaien omdat ze meerdere trucks hebben. Wel zo praktisch dat we alles bij één partij neer konden leggen en toen Wouter eenmaal langs was geweest voor gesprek, wisten we zeker dat dit de juiste keus was. Hij was zo enthousiast en professioneel. Het was al snel duidelijk dat hij wist waar hij het over had en dat hij ons goed kon adviseren. We hebben geen seconde getwijfeld of het goed zou komen.

Het leuke is dat ze iedere catering weer uitpakken en met nieuwe gerechtjes en zelfs met een nieuwe beleving komen. Ze maken zich er nooit makkelijk vanaf en denken altijd mee in thema’s en mogelijkheden. Zo hebben we streetfood gehad maar bijvoorbeeld ook een rollende keuken waarbij de gerechtjes werden uitgeserveerd. Het eten is altijd restaurantwaardig en het team dat ze meenemen is super enthousiast en divers. Van jonge meiden en jongens tot de tante die meegaat. Ze staan stralend achter de bar, houden van aanpakken en gaan zo leuk met ons team en de gasten om. We hebben iedere keer weer alle vertrouwen in ze.

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.