Dat ze op voorhand meedenken en je tijdens het event volledig ontzorgen, dat is de kracht van de Fabulous Food Truck. En met volledig ontzorgen, bedoel ik echt volledig. Als ik een kapstok nodig heb dan is het al geregeld voordat ik het heb uitgesproken. Nu we meerdere keren hebben samengewerkt zijn we op elkaar ingespeeld en hoef ik heel veel dingen niet eens meer te vragen want dan komen ze er zelf al mee. En als er tijdens het event iets is dan roep ik Wouter of George erbij en wordt het direct geregeld. Als gastheer is het heerlijk om met zo’n mentaliteit te werken.

Ze maken er iedere keer ook weer een compleet feest van met het eten. Het is altijd net iets anders en het voegt ook echt iets toe aan onze events en onze producten waar we de events voor organiseren. We werken met architectenbureaus, woning- en projectinrichters in het hogere segment en dan wordt er toch iets verwacht. Dat kunnen ze altijd waarmaken. Zo denken Marleen en Wouter altijd mee wat zou passen en weten ze nog precies wat we voorgaande keren hebben gehad. We kunnen op alle manieren onze vragen stellen en krijgen altijd een gedegen antwoord en leuke suggesties.

Ik zou de Fabulous Food Truck zonder enige twijfel aan al mijn vrienden en collega’s aanraden. En zeker niet alleen voor bedrijfsevents maar net zo goed voor persoonlijke feestjes want ik weet hoe laaiend enthousiast gasten iedere keer weer zijn.

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.