We hadden nergens omkijken naar

Wat ons het meest is bijgebleven aan de catering van de Fabulous Food Truck, is het enthousiasme van het team. Dat brengt zo’n gezelligheid met zich mee.

Toen we beiden 60 werden wilden we graag een tuinfeest geven en de vraag was al snel; wat doen we met het eten? We wilden wel eens iets anders dan anders en we kenden de Fabulous Food Truck al, dus dat leek ons leuk om te doen. Nu hebben we het geluk dat we een grote tuin hebben en de truck hier naadloos in paste, want dat doet een heleboel voor de beleving. Mensen konden de hapjes direct bij de truck bestellen en waren niet weg te slaan bij de truck. We kregen alleen maar positieve reacties op het eten en omdat er live gekookt werd, kon er ook heel snel worden ingespeeld op bijvoorbeeld allergieën en dieetwensen. Er is echt maatwerk geleverd.

Vooraf vonden we de communicatie ook erg prettig. Ze kwamen met keurige voorstellen voor arrangementen, er was keuze, werd goed meegedacht en het was heel duidelijk wat we konden verwachten. Het leuke is dat er zoveel uit zo’n truck komt, zoals ook de barretjes, koeling, tapjes met vruchtwater. De hele entourage hoort er gewoon bij. Als je dat allemaal zelf moet regelen dan heb je helemaal geen tijd voor je eigen feest. Nu hadden we nergens omkijken naar. Als je een leuk (tuin)feest wilt en de ruimte hebt, dan raden we de Fabulous Food Truck absoluut aan!

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.