Een van de leukste dingen aan ons vak vinden wij dat we telkens op een andere locatie staan met onze foodtrucks. De nieuwe omgeving inspireert en prikkelt ons iedere keer weer om scherp te blijven. In de afgelopen jaren hebben we op de meest uiteenlopende locaties mogen cateren. Van grote indoor-bedrijfsevents tot festival bruiloften ergens in een verlaten weiland. Benieuwd naar een aantal van deze unieke plekken en bijzondere manieren van cateren? We delen ze graag met je.

Ondertussen zijn we alweer zes jaar ‘onderweg’ met onze foodtrucks en hebben we op te gekke plekken gestaan. In de koepelgevangenis, op de 2e Maasvlakte, op de boerderij, op de Zuidas, van bruiloften tot grote bedrijfsevents. Geen catering is hetzelfde en het voelt soms bijna onwerkelijk dat we voor ons werk zoveel mensen op zoveel mooie plekken blij mogen maken met lekker en vers eten. Om je een idee te geven, een aantal voorbeelden van bijzondere cateringen die we hebben mogen verzorgen.

Een aantal van de unieke locaties en gelegenheden waar wij hebben mogen cateren

Festival bruiloft

Hoe leuk is het als je je bruiloft kan geven op een volledig ongedwongen manier. We hebben een hoop festival bruiloften mogen draaien, en niet eentje was hetzelfde. Bruidsparen zijn altijd lekker creatief met aankleding en ideeën en we zijn telkens weer super blij dat wij hierin mogen meedenken, zoals bij deze te gekke festival bruiloft op de boerderij waar we de lunch, het toostmoment, diner, hapjes en de midnight snacks hebben verzorgd. Werken terwijl de zon ondergaat in het Achterhoekse coulisselandschap. Het zou erger kunnen.

Werkspoorkathedraal (binnenlocatie tot 3500 mensen)

Werkspoorkathedraal in Utrecht is een van de geweldige binnenlocaties waar we hebben gestaan. In april hebben we 3500 mensen mogen voorzien van eten en drinken tijdens de AfbouwVakbeurs van NOA. Mensen konden de hele dag door lekkere streetfood gerechtjes bij ons aan de truck bestellen. Bij de grote eiland-barren konden de gasten terecht voor warme en koude drankjes.

Een catering voor zoveel mensen vergt weken van voorbereiding en we doen dit dan ook samen met ons team. In verschillende vergaderingen worden de wensen van de klant besproken en o.a. de opstelling van de foodtrucks en barren vastgelegd. Op kantoor wordt veel tijd gestoken in de planning, bestellingen, alles wordt afgestemd met de leveranciers, huurartikelen worden besteld. Op de zaak zijn we dagen van te voren druk met voorkoken, als het snijden en voorbereiden voor de gerechtjes. Dan volgt het inpakken en zorgen dat alles exact op de juiste plek ligt zodat supersnel kunnen werken op de dag zelf. Een dag van tevoren beginnen we met het opbouwen op de locatie. De beursdag zelf is het knallen, alle gasten in de watten leggen en deze allen tevreden naar huis gaan beginnen we met afbouwen om de volgende dag de klus af te ronden door alles op te ruimen en af te wassen. Dat betekent een volle week van fysiek werk samen met een groot team om zo’n klus te kunnen draaien. Als je dan achteraf nogmaals te horen krijgt van de klant dat zij alleen maar lovende woorden hebben mogen ontvangen van de bezoekers over de catering, dan zijn alle inspanningen het meer dan waard geweest!

Twee dagen camping life (catering voor Bever)

Hoe tof is het om te kunnen cateren voor Bever, het bedrijf dat outdoor life stimuleert, in de buitenlucht. Tijdens hun jaarlijkse grootste BeverBuitenFest bleven de Bevers overnachten op de camping, dus wij waren er niet alleen voor het diner, maar de volgende ochtend ook weer voor het ontbijt, gevolgd door lunch, diner en avondfeest. Elk jaar weer een hele gave klus om te verzorgen; een weekend met eten en drinken voor 500+ enthousiaste personen. Heel bijzonder om dit op deze manier aan te kunnen bieden.

Trucken voor truckers (Mainfreight volle dag catering)

Niets leuker dan je collega truckers blij maken met een goede maaltijd tijdens hun werkdag. Internationaal logistiek en transportbedrijf Mainfreight in ‘s Heerenberg vroeg ons om hun teamleden de hele dag door te voorzien van vers eten. Gezien het bedrijf 24 uur per dag doorgaat stonden we er van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat zodat iedereen de kans kreeg om iets lekkers bij de truck te bestellen. Een unieke en leuke ervaring voor zowel hun personeel, als voor ons!

Zoals je ziet staan wij op de meest uiteenlopende en unieke locaties en dit zorgt ervoor dat ons werk altijd weer een leuke uitdaging blijft! Iedere dag weer een fabulous werkdag.

Liefs
Marleen & Wouter

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.