Wij hebben een leuk nieuwtje! De afgelopen maanden is ons wagenpark namelijk flink uitgebreid en wel met twee nieuwe Citroën HY busjes en een bijpassende brandweer aanhanger. Behalve dat de duimpjes de lucht in gaan als we ermee op de snelweg rijden, krijgen we ook super enthousiaste reacties van onze klanten. Onze trucks vormen steeds meer een divers en kleurrijk geheel voor een totaalbeleving op locatie.

Waarom we wilden uitbreiden? 

In de tien jaar dat we de Fabulous Food Truck runnen, hebben we een vaste klantenkring opgebouwd en juist voor die vaste klanten en grote opdrachten vinden we het extra leuk om telkens te blijven verrassen en met iets nieuws te komen. Zowel in onze gerechten, maar ook met de totaalbeleving en aankleding. Dus, nieuwe trucks waren welkom! Zeker omdat ons bedrijf blijft groeien. Ondanks de moeilijke jaren in corona-tijd, zien we dat er weer volop vraag is naar onze food truck catering en, zo hebben wij geleerd, in ‘slechte tijden’ moet je investeren zodat je klaar bent voor de toekomst. 

We waren al een tijdje aan het rondkijken of er iets moois vrij kwam, maar onze eisen zijn altijd best hoog. De eerdere trucks hebben we aangeschaft en zelf omgebouwd met in ons achterhoofd dat we goed materiaal nodig hebben waar we keukens in konden bouwen zodat we productief en hygiënisch te werk konden gaan. Vaak zie je oldtimers rijden, die van binnen simpelweg niet praktisch zijn ingericht en er niet echt in gekookt kan worden. Maar, dit keer zagen we deze busjes waarvan de inrichting tot in detail is uitgedacht. Kortom, echte eyecatchers met een praktische en strakke inrichting. Perfect!

Van wie we de busjes overnemen?

De busjes komen van het bedrijf ‘Wrap ‘n rolling’ dat door gezinsuitbreiding en de afgelopen corona-jaren heeft besloten te stoppen. Zij hadden iets heel moois opgezet met hun oldtimers en we zijn dan ook superblij dat we al hun materiaal hebben mogen overnemen. Inclusief barren, opslag, koelingen etc. Hiermee zijn we drie rollende keukens rijker, waar we weer even mee vooruit kunnen. Het bedrijf had hun materiaal supergoed onderhouden, dus we vallen echt met onze kont in de boter. 

En onze klanten ook! Want nu kunnen wij een nog completer pakket aanbieden met onze drie grote trucks met horeca-keukens, een kleine oldtimer, een omgebouwde ‘tuinkas’, de nieuwe busjes en nog een aantal aanhangers. Alles bij elkaar kunnen we 14 ‘rollende keukens’ op locatie opbouwen en dat hebben we ondertussen al mogen doen. Zo hadden we twee maanden geleden de uitdaging om al het personeel van het Slingeland ziekenhuis van lekker eten te voorzien op een waar foodtruck festival. Voor de opdrachtgever ideaal, want zij hoeven maar met 1 bedrijf om tafel om de catering te organiseren en voor de bezoekers geweldig, want het ziet er divers, kleurrijk en smaakvol uit. En zo smaakt het ook nog eens 🙂

Supertrots dat we nu zo’n mooi en divers aanbod kunnen doen aan onze klanten. En als we dan van onze collega’s horen dat ze op de snelweg alleen maar leuke reacties krijgen van mede-weggebruikers, dan krijgen we helemaal een lach op ons gezicht. 

Zin in het komende seizoen waarin we mensen weer in de watten mogen leggen met ‘iets voor het oog’ en wat ‘liefde voor in de maag’. Wij kunnen er weer tegenaan! 

Zien we jou ergens deze zomer? 

Liefs Marleen & Wouter

& het hele Fabulous Team!

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.