‘Per ongeluk’ een ideale formule!
Vanaf afgelopen juli was het volle bak voor ons. De tuinfeestjes en buiten-borrels konden weer en op zo’n moment is een foodtruck natuurlijk ideaal. Eigenlijk past onze formule vaak precies daar waar mensen en bedrijven nog mogelijkheden zien om iets te organiseren. Veelal in de openlucht, met mogelijkheden om afstand te houden en bijvoorbeeld om de beurt met kleine groepjes te bestellen bij de koks in de trucks.
Wat we hebben gemerkt is dat mensen echt snakten naar een feestje, maar ook dat bedrijven heel graag iets extra’s wilden doen voor hun personeel. Bij de meeste bedrijven is het natuurlijk een hectische tijd geweest, met extra veel werk, of juist aangepast en thuis-werk. Kortom, mensen hadden wel een fijne borrel verdiend en wij mochten ze hier weer mee in de watten leggen. Voor ons ook echt een feestje om weer onder de mensen te zijn en met ons team op pad te kunnen.
Uiteraard verliep de planning iets anders vanaf afgelopen november. Toch hebben we zelfs in de feestmaand op een creatieve manier nog iets kunnen betekenen voor onze vaste klanten. Door middel van gave drive thru’s deelden we net als vorig jaar hapjes, drankjes en borreltasjes uit. Natuurlijk niet helemaal hoe we ons deze dagen hadden voorgesteld, maar heel blij dat we nog iets konden doen en onze klanten waren ook weer erg enthousiast over wat we konden leveren.
Daarnaast hebben we ook nog een vaste klant voor wie we op doordeweekse dagen de lunch verzorgen. Ook hier zijn de nodige aanpassingen gemaakt, bijvoorbeeld door met een tafelschikking aan grote tafels te werken en het eten vooraf uit te serveren. Fijn dat we op deze manier toch dagelijks met het team lekkere gerechtjes kunnen maken deze winter.