Wij houden bij de Fabulous Food Truck wel van verandering. Of het nu gaat om nieuwe gerechtjes, een nieuwe carwrap voor een andere uitstraling van de trucks, of nieuwe grapjes op de werkvloer. Maar waar halen we eigenlijk de inspiratie vandaan om onszelf continue te blijven verbeteren en verrassen? Nou, het antwoord zal je vast en zeker ook verrassen!

Onze klanten

De grootste inspiratie komt van onze klanten. Klanten komen regelmatig met te gekke thema’s voor hun bedrijfsevent of bruiloft en vragen ons dan om mee te denken over bijpassende gerechtjes en aankleding. Dit prikkelt ons iedere keer weer om helemaal out of the box te denken. Festival gerechtjes, disco gerechtjes (wok like an Egyptian, Earth, Wind en Pizza), wisselende thema’s van onze vaste klant of misschien wel helemaal vegan. We doen er altijd alles aan om onze klanten te verrassen met gerechtjes die helemaal bij hun thema passen en het zorgt ervoor dat we iedere keer ‘gedwongen’ worden om met iets nieuws te komen.

Fabulous Team

Verder halen we heel veel inspiratie vanuit ons team. Zoveel mensen bij elkaar weten veel meer dan wij alleen en daar maken we graag gebruik van. Af en toe organiseren we zelfs heuse ‘Food Challenge’ avonden, waarin onze teamleden nieuwe gave gerechtjes voor elkaar koken en met andere leuke nieuwe ideeën komen. En het is uiteraard ook gewoon een goed excuus voor een gezellige bedrijfsborrel, waarna we allemaal nog meer inspiratie en teamspirit hebben.

Zero food-waste

Iets waar we altijd erg creatief van worden, is het feit dat we streven naar zero food-waste. Een gerechtje kan heerlijk zijn en er mooi uitzien, maar als het betekent dat we veel afval hebben, dan kiezen we liever voor een andere optie of verzinnen we leuke gerechtjes erbij met dezelfde producten. Deze mindset is niet alleen goed voor het milieu, maar is zeker ook een grote inspiratie. We vertellen hier trouwens meer over in ons bedrijfsverhaal.

De natuur

Onze locatie is, zeker in het voorjaar, een grote inspiratiebron. Er is niets mooiers dan in de natuur kunnen wonen, met al het groen om ons heen. Alles gaat weer leven en we staan dicht bij de oorsprong van onze producten. We zien de boeren zaaien en oogsten en we hebben zelfs besloten om nu zelf ook te gaan zaaien en oogsten. Sinds een tijdje hebben we onze eigen moestuin en kruidentuin en dit inspireert ook om creatief te zijn met de producten die we voorhanden hebben. Behalve dat, heeft onze ‘groene drive’ ons ook geïnspireerd bij onze nieuwe uitstraling.

Vakbladen

Tot slot krijgen we onze inspiratie ook regelmatig binnen via de mail. Leveranciers die met leuke nieuwe producten komen, vakbladen, maar ook pinterest of websites als culy.nl. Eigenlijk is er geen excuus om niet regelmatig met iets nieuws te komen, want inspiratie is overal!

We zijn in ieder geval weer helemaal klaar voor het komende zomerseizoen!

Liefs

Marleen & Wouter

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.