Hoe werkt dat eigenlijk met de stroompunten? En wat zijn m’n opties als het regent? Hebben jullie leuke gerechtjes voor kinderen of als er dieetwensen zijn? Bij een catering komt het een en ander kijken en we krijgen dan ook veel uiteenlopende vragen die we door ervaring vaak met gemak kunnen beantwoorden. Hier vind je onze geruststellende antwoorden op de meestgestelde vragen.

Wat te doen als het slecht weer is?

Het blijft Nederland, dus je weet het nooit met het weer. Toch is onze ervaring dat het meestal ontzettend meevalt met het slechte weer. Het is niet zo vaak zo dat het te slecht is om buiten bij de truck een lekker gerechtje te bestellen. Gelukkig hebben we ook een aantal opties als het wel met bakken uit de hemel komt. 

  • Onze truck heeft een luifel, dus als we dicht bij de binnenlocatie parkeren dan blijven de gasten (en onze teamleden) mooi droog. 
  • We hebben ook de mogelijkheid om de trucks binnen te rijden als de catering plaatsvindt bij een grote (bedrijfs)hal. Dit kleedt ook direct leuk aan. 
  • We werken samen met partners die tenten kunnen regelen. Dus zijn de voorspellingen slecht dan is er altijd nog een optie. 
  • Tot slot serveren we soms ook de gerechtjes uit of bouwen we binnen mooie foodbarretjes op. Dus als er een binnenlocatie is dan is er helemaal geen probleem. 

Kunnen jullie rekening houden met allergieën, dieetwensen en vega opties? 

Kort antwoord; jazeker! Juist omdat we alles live op locatie bereiden kunnen we super gemakkelijk inspelen op dieetwensen. Het liefst horen we het van tevoren als er dieetwensen zijn zodat we alle gerechtjes tegelijkertijd kunnen bereiden en uitserveren. Maar zelfs als dit is vergeten zijn we super flexibel met het inspelen op dieetwensen en kunnen we a-la-minute iets lekkers en origineels bereiden voor je gasten. 

Waar kan ik de prijzen vinden op de website bij de aangeboden arrangementen? 

We hebben veel verschillende arrangementen op de website staan, zoals het populaire Streetfood Arrangement of het BBQ Diner Arrangement. Nu krijgen we regelmatig de vraag waar de prijslijst dan staat. Verrassing, die staat er niet. We leveren in principe alleen maar maatwerk en gaan altijd eerst in gesprek over de behoeftes. Wat is het aantal mensen? Welke gerechtje hebben je voorkeur? Wat is de setting? Toch nog een lekker extra hapje of eindigen met een lekkere kop koffie of dessert? Het is vaak zelf lastig inschatten wat je voor bepaalde gelegenheden nodig hebt, daarom adviseren we graag en stellen we een mooie offerte op die helemaal past bij jouw wensen. 

Wat is er voor de kinderen? 

We vinden het leuk om ook de kinderen in de watten te leggen. Er zijn tal van leuke opties voor de kleintjes onder ons die verder gaan dan alleen een puntzakje friet. Sterker nog, als er veel kids zijn dan richten we een apart barretje in en is een van onze toppers in de weer om ze allemaal ‘zoet’ te krijgen. Verse pannenkoekjes, mini-burgertjes, borrelplankjes voor de kids, snoephoek en lekkere ijsjes. In overleg is er van alles mogelijk. 

Welke faciliteiten zijn er nodig om op locatie te kunnen cateren? 

Dat is simpel; een klein stroompuntje (krachtstroom is niet nodig) en een beetje vlakke ondergrond. In water zijn we zelfvoorzienend. Verder nemen wij van alles mee. Denk aan; bordjes en bestek, servetten, prullenbakken, een aantal statafels rond de truck en natuurlijk gezellige aankleding rond de truck. Verder kunnen we in overleg meerdere facilitaire zaken adviseren/regelen bij onze partners. Denk bijvoorbeeld aan; meer sta- en zitgelegenheden, tenten, kapstokken en toiletwagens. 

Leuk feitje. Onze gasten zijn altijd verrast dat wanneer we de locatie weer verlaten, alles weer mee teruggaat en netjes is opgeruimd, alsof we niet zijn geweest.

Hoe laat komen jullie? 

Het verschilt per klus hoeveel tijd we nodig hebben voor het opbouwen, maar we zijn altijd ruim op tijd (ca. 2 uur van tevoren) zodat we ons eerst even de ruimte/locatie kunnen bekijken en lekker kunnen kokkerellen zodat het de gasten aan niets ontbreekt.

Enthousiast geworden van deze geruststellende antwoorden? Super. Wie weet staan we binnenkort bij jou te kokkerellen.

Liefs

Marleen & Wouter & ons Fabulous Team 

Enthousiast geworden? Fabulous!

Stuur ons een berichtje met je vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.